luni, 8 martie 2021

Războiul Lașilor: Răzbunarea. Masca este efigia pandemismului

 


Amintiri din Viitor: Lui Arafat i se pregătește ceva. Câțu pre limba lui piere.

Vorbește lumea: E adevărat că primarul Timișoarei e agent german (și homosexual) impus de nemți ca să conducă Landul RO? Mă rog, dacă o învinge la sacii cu voturi pe Clotilda, agenta lui Macron.



Opt polițiști arestați pentru răpire și tortură – Femeie bruscată de mascații care au încurcat adresele  Bucureștiul, tot mai aproape de scenariul roșu – Transmisiune specială, cînd vine marele cutremur – Revoltător, elev umilit de învățătoare pentru mărțișor Amenințare cu bombă la Taj Mahal – Tragedia zilei, s-a aruncat în gol în fața salvatorilor – Bărbatul care l-a amenințat pe Arafat, hărțuit de medici și de procuratură – Șoșoacă, politicienii vor să impună sclavagismul – Preot săltat de mascați, live din duba Poliției – Tulpina sud-africană, în Pitești și-n capitală – Aer irespirabil în București (deci ,mască, mască…) Valul trei de pandemie, tinerii tot mai afectațiProteste de amploare față de restricții Bucureștiul a intrat în scenariul roșu – Timișoara a intrat în carantină - Câțu: Dacă vreți să avem economie, trebuie să purtați mască în spațiul public  (titluri din presa TV)

Mai întîi, să observăm că, în continuare, mizerabilele gulere albe ale pandemiei le refuză românilor tratamentele excelente folosite în alte țări, precum și camerele hiperbare pe care managerul spitalului Găești le cere de la Comandantul Arafat, care le-a achiziționat pentru el, din cît se pare. Înțeleg că, aceste dispositive medicale vindecă pacientul de covid în cîteva zile și-l lasă fără sechele, deci sunt absolut dăunătoare comunicării covid, care cuprinde obligatoriu știrea despre pacienții vindecați, dar tarați pe viață, ca urmare a efectelor secundare.

Apoi, ca să nu uit, am aflat că “protocolul”, care s-a așezat ca un val cernit peste țară odată cu botezul pandemiei, este mult mai cuprizător decît se spune. De pildă, săptămînile trecute am avut un val de indignare vizavi de comportamentul unei recepționere de la 112 care încerca să-i convingă pe părinți să-și găsească singuri un mijloc de transport. Adevărul care nu se spune este că femeia a procedat după noul protocol.

Ia, ascultați! Ce lipsește din peisaj față de anul trecut?