luni, 15 iulie 2024

Precizări. Ştiri din Romȃnia lui 2024

Act de violenţă. Nu se mai vede muntele. La ce vicepreşedinte i-au băgat pe gȋt lui D. Trump, ai zice că tocmai aripa republican… https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/nu-se-mai-vede-muntele.html#more


Mai ȋntȋi, cum aş fabrica eu un covid: din două bucăţi, pe cea cu effect declanşator aş face-o transmisibilă prin aer şi aş trimite-o solie prin intermediul aerului condiţionat care deserveşte spaţii mari, traversate de populaţie numeroasă. Clădiri publice, mall-uri, supermarketuri etc. Nu ȋnseamnă că supermarketul ţi-ar da coronavirus intenţionat, ȋnseamnă că acolo poate fi plasat de specialişti, pentru un effect maxim şi un viitor mai bun, desigur.

Este presa o ameninţare la libertate şi sănătate mintală?  https://antipresa.blogspot.com/2024/09/este-presa-o-amenintare-la-libertate-si.html#more

Apropo, ordonanţele care obligă supermarketurile să primească produse romȃneşti şi să plafoneze adaosul, sunt anti-capitaliste! Pro-chibuţ! De ce, nu se aplică, mai degrabă, legea care cere să se afişeze procentul adaosului commercial?

Fiindcă politicienii se amestecă doar acolo unde e profit electoral şi unde ar vrea să deţină controlul. Numai că, dacă nu te gȋndeşti unde dai şi unde crapă, te trezeşti cu campanii fluviu, ȋn presă, “despre otrăvurile de la tarabe”, ca acum.  

Cȋt priveşte virusul super-dotat, de laborator – singura realizare a tartorilor genomului uman (nu se va vindeca nimeni, niciodată, ȋn urma testării genetice, nu pentru asta se face!) - după ce-aş plasa declanşatorul ȋn aerul condiţionat din marile aglomerări populaţionale, ȋn acelaşi timp cu codul roşu, aş face o campanie la televizor despre o nouă boală – boala caniculei, care nu e insolaţie şi se manifestă ca o infecţie virală.

Observaţie: Interesant cum, discuţia despre introducerea testării anti-drog pentru şoferi, a scos la iveală că peste trei milioane de romȃni consumă regulat, substanţe psihoactive de la farmacie.

Elon Musk jură să-i distrugă pe cei care i-au ucis fiul  https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/elon-musk-jura-sa-i-distruga-pe-cei.html#more

Ce e prea mult, strică

Săpunul care omoară 99,9% dintre bacterii, indifferent că e cel recomandat pentru copii sau pentru adulţi şi pentru anumite părţi ale corpului, crema solară care protejează 100%, cuptorul cu microunde – omoară toate bacteriile, inclusiv “bacteriile bune”, care sunt recomandate, apoi, a fi consummate din flacon - şi distrug imunitatea naturală.

De altfel, brazilienii au şi spus, la un moment dat, că ei n-au avut cancer de piele pȋnă cȋnd n-au primit crème de protecţie UV 100%. Binenţeles că ȋn Romȃnia aveam crème de protecţie solară şi pȋnă să vină ăştia – nimeni n-ar fi putut sta la mare fără ele – şi erau foarte bune.

Deosebirea era că, pe vremea aceea, nu erai obligat să stai ȋn bulă, la recomandarea specialiştilor.

Paranteză: Ştiţi, chiar dacă e adevărat că Ceauşescu ne-a ţinut ȋn ultimul hal de nenorociţi şi mulţi dintre noi n-am mai fi supravieţuit nici măcar un an ȋn plus iar post-comunismul ne-a adus un anumit tip de confort şi ne-a lărgit orizontul cu cȋteva mii de pagini (theoretic, de nepreţuit) – din cauza “efectelor adverse”, cei treizeci şi cinci de ani n-au meritat.