miercuri, 17 iulie 2024

Act de violenţă. Nu se mai vede muntele

La ce vicepreşedinte i-au băgat pe gȋt lui D. Trump, ai zice că tocmai aripa republicană anti-avort a vrut să-l asasineze. Practic, D. Trump nu se mai vede de acest individ lipsit de orice urmă de magnetism şi de neȋnsemnata lui nevastă.

Ȋnsă, la cum comentează globaliştii din stȋnga – acelaşi clişeu, violenţa naşte violenţă, vezi Doamne! - de la Washington pȋnă ȋn Romȃnia, pare că ăştia ȋşi asumă, pe faţă, tentativa de asasinat.

Oare ce mize ȋnfiorătoare se află ȋn spatele lui J. Biden, dacă actanţii din umbră n-au găsit pe altcineva să le facă jocurile, decȋt un politician cu sănătatea atȋt de şubredă ȋncȋt să poată fi tras de sfori fără să aibă forţa minimă de a se opune?

Oare cȋt de fanatic e trunchiul arhaic din Partidul Republican ȋncȋt, deşi moderatul D. Trump le poate aduce victoria – şi aproape şi-a dat viaţa pentru ei – să-i lege de picior un individ ca ăsta – practic, atȋt de… ne-republican?

Şi, pȋnă la urmă, ce e violenţa? Ȋn ringul de box, deşi adversarii se lovesc cu putere şi traumatismul e vizibil, participanţii nu receptează agresiunea ca pe un act de violenţă. E o chestiune de percepţie, violenţa resimţită.

După margine, se vede clar că e bătaie ȋn toată regula. Dacă n-ar fi sport, ar fi dosar penal.

Elon Musk jură să-i distrugă pe cei care i-au ucis fiul  https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/elon-musk-jura-sa-i-distruga-pe-cei.html#more

Să umpli ecranele televizoarelor cu “Romȃnii ȋnspăimȋntaţi de…”, zi de zi, e un act de violenţă. Să aduci trupe militare străine pe teritoriul ţării, ȋn baza unor acorduri secretizate, e un act de violenţă.

Să faci rating din atragerea turiştilor ȋn zone unde apar urşii, pentru ca apoi, previzibil, un om să moară (iar rating), după care puii unei ursoaice făcute vedetă la ştirile de la şapte seara, să fie ucişi (previzibil) de o maşină iar ursoaica să fie filmată zbierȋnd şi zgȋriind copacii sfȋşiată de durere – iar rating, e un act de violenţă, -n morţii mă-tii!

De ce crezi c-au fost omorȋţi puii de urs? Pentru că i-aţi făcut voi vedete, fir-aţi ai dracu’, de scȋrbe scelerate!

Să te duci ȋntr-o campanie de rahat tv, la mama (tatăl s-a sinucis) copilului violat, ucis şi băgat ȋn subsolul blocului de un descreierat, s-o toci la nervi ȋncercȋnd s-o determini să-l ierte pe criminal – ca să te poţi lăuda c-ai făcut tu, proasto, un act d-ăsta de propaganda creştină – e un act de violenţă! După care, fiindcă nu ţi-a ieşit, să comentezi superior, de la nivelul tău de năpȋrcă: Unii oamenii, pur şi simplu nu sunt ȋn stare să ierte – e un act de violenţă, vacă artificială, ce eşti!

Aşa s-a resimţit la mine.



Să vii la TVR1, aseară, continuȋnd o campanie descreierată care durează din 2012, şi să ȋnfricoşezi oamenii cu cancerul de piele la copii care, practic, e de neevitat pă schimbările astea climatice, sugera ea… e un act de violenţă! Cum, dacă ȋi dăm cu cremă d-aia care-şi face multă reclamă şi-i ţinem mai la umbră, nu scăpăm? Nu, zice inteligenta artificială, i-am zis şi unei prietene care mă-ntreba dacă nu poate evita necazul ţinȋnd copilul, pe plajă, ȋnfăşurat ȋntr-un cearşaf – vă daţi seama, ca pe un cocoon de vierme! – şi i-am zis că n-are importanţă, razele soarelui tot pătrund şi rezultatul… Nu doar toate aluniţele, zicea prevenţionista iraţională, dar şi orice pată (pistrui, vă daţi seama) trebuie dusă imediat la ea la cabinet, fiindcă melanomul pȋndeşte şi-n cele mai mici detalii.

Să faci pact cu toate grupurile de interese, dinăuntru şi dinafară, care bȋntuie Romȃnia sfidȋnd Constituţia şi legile ţării, să le dai şi lor hălci ȋntregi de munţi ȋmpăduriţi, ca să-ţi tragi şi tu alte hălci ȋntregi din domeniul, odată public, să te bagi cu fundul ȋn pădure şi să-ţi ridici o magaoaie de casă – e un act de violenţă! Ȋn tot locul, pe muteşte, au apărut ȋngrădiri “proprietate privată”, ȋn zonele altădată turistice, ȋn acelaşi timp cu blocuri sau lăcaşuri de cult de care nu se mai vede muntele, bă!

Ce miză ȋnfricoşătoare trebuie să fie acest viitor de care toată lumea vorbeşte şi nimeni nu spune nimic!

Să ȋnchizi oamenii ȋn casă vreo doi ani ca să moară, eventual de frică, uitȋndu-se la televisor sau să-i laşi fără imunitate ca să moară mai repede, asta-i violenţă, doamna useristă! Doar că e o chestiune de resimţire, adică ȋţi spun eu ţie ce e violenţă, nu invers. Iar la violenţă se răspunde cu violenţă, ai dreptate.

Un antreprenor din agricultură, susţinător, de bună credinţă, al organismelor modificate genetic, spunea odată: Ce-au plantele modificate genetic? Sunt doar nişte plante transformate acum ȋn ce ar fi devenit ele peste o sută de ani.

Plantele viitorului globalist. Omul a murit acasă, ȋn timpul pandemiei. N-a chemat Salvarea.  

-Cu aluniţa aceea ce faceţi…

-O am de şaptezici de ani, doamnă, doar ştiţi…

-Da, dar…aveţi grijă cu ea!

A murit de multe altele pe care le tot ducea la doctor dar… atȋta s-a putut, convinsă fiind că, p-acolo, pe unde nu se repara, trebuie să aibă cancer şi nimeni nu-i spune. Văzuse ea la televizor… De-o mie de ori.

Nu e ştiinţă, e politică  https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/nu-e-stiinta-e-politica.html


CAMPANIA CANCER DE PIELE PENTRU TOTI. ACUM SI LA SATE https://antipresa.blogspot.com/2012/05/campania-cancer-de-piele-pentru-toti.html

“Au venit să ne aducă toate informaţiile neapărat de ştiut şi aplicat în perioada expunerii nostre la razele soarelui dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician şi Alexandra Popa, medic de familie. Marţi, 11 iunie, de la ora 18.30, într-o nouă ediţie „Punctul critic”, în direct la TVR 1.”  http://www.tvr.ro/soarele-prieten-sau-inamic-pentru-sanatatea-noastra_46147.html



Marţi, 11 Iunie 2024 - “Tocmai de aceea, la „Punctul critic”, pe TVR 1, Bogdan Muzgoci, alături de colega sa Anca Mazilu, co-prezentator, a lansat o temă de maximă actualitate şi care ar trebui să ne preocupe pe toţi: „Soarele - prieten sau inamic pentru sănătatea noastră?”. Ştim cu toţii că soarele ajută la fixarea vitaminei D în organism, e extrem de important pentru starea generală de bine a corpului nostru. În acelaşi timp, expunerea la soare în intervale nepotrivite poate cauza multe probleme şi afecţiuni nedorite: de la insolaţii, arsuri, la aluniţe, pete pigmentare, îmbătrânirea tenului, riduri, pistrui... ba chiar cancer de piele.”  http://www.tvr.ro/soarele-prieten-sau-inamic-pentru-sanatatea-noastra_46147.html



“ACTUALITATE

joi, 11 iulie 2024, 10:30

Cod roșu de caniculă extremă în peste jumătate din țară. Temperaturi de 41 de grade la sfârșitul săptămâni”  https://hotnews.ro/cod-rosu-de-canicula-extrema-in-peste-jumatate-din-tara-temperaturi-de-41-de-grade-la-sfarsitul-saptamanii-1745201

Cultura anxietăţii https://antipresa.blogspot.com/2024/07/cultura-anxietatii.html#more

Conformismul. Stop supuşeniei ȋn faţa conformării sociale!  https://antipresa.blogspot.com/2024/07/conformismul-stop-supuseniei-in-fata.html#more

Scrisul de mȋnă face piciorul frumos  https://antipresa.blogspot.com/2024/07/scrisul-de-mina-face-piciorul-frumos.html#more