luni, 1 august 2016

Scrisoarea lui SOV către foștii lui “angajați” sau Nenea, ce se dă aici?



Plagiat dupa reclama la "GOSTAT"
E vânzoleală mare vizavi de ce-a vrut să spună Vântu în ultima scrisorică de iubire cu săgeată-n inimă adresată “golănașilor” plătiți de el. “GOLĂNAŞILOR”! și nu altcumva, deci nu așa cum încearcă s-o relativizeze veșnicul analist Popescu.

Bun, unii spun că Sorin Ovidiu Vântu amenință că-i dă în gât pe toți – pe toți “golănașii” politico-mediatici care l-au slujit pe simbrii grase – alții că doar se scuză că n-a putut să-i mai acopere.

Ei, nu e mare inginerie, în realitate! Iată, aici, traducerea și adaptarea:

 “-Nenea, ce se dă aici?
- Mă scuzați, dar mi s-a făcut un pic rău și m-am rezemat de zidul DNA-ului când, deodată, au venit procurorii și mi-au pus în față denunțul și conturile. Ce era să mai zic?! N-am avut bărbăția să neg, scuze!
- Cum nu știi, mă, ce se dă?
- Eu știu doar că patru martori l-au dat în gât pe Bogdan Olteanu spunând că l-au văzut venind, la chemarea mea, în Deltă. În fața evidenței, câtă bărbăție să mai am? Scuze!
- Păi, și de ce nu pleci acasă atunci?
- Auzi, bă! După ce că v-am plătit cât nu faceți, de vi s-a urcat la cap, fir-ați ai dracu’ de analiști și jurnaliști epileptici și băloși – persoanele de față se exclud - acuma vreți să mă exorcizați? Şi voi - politicieni pe care v-am lăsat să duceți de râpă acele mase dobitoace pe care le-am adormit liniștit cât vă lăfăiați voi prin platourile televiziunii mele - scuze, bă, fiindcă nu v-am turnat la timp!
Nu că vreau să mă justific da’, fiindc-ați fost “golănașii” mei, tre’ să vă pun la punct!
- Şi de ce nu pleci acasă, atunci?
- Daaa, acuma când sunt eu primul la coadă? Je m’en fiche!”


Dan Turturică 10.780 EURO lunar
Răzvan Dumitrescu –  mai valoros pentru SOV decât Liiceanu şi Pleşu la un loc
Andreea Creţulescu 10.000 Euro lunar
Deontologul-afacerist, Doru Buşcu, 5.062.500.000 ROL
Deontologul Nistorescu, comentator de 5 miliarde de lei
Lista completă: http://olt-alert.ro/2016/08/01/vantu-regreta-ca-a-platit-zeci-de-jurnalisti-din-romania-lista-completa/  
  
Postarea integrala a lui Sorin Ovidiu Vintu pe Facebook:
Imi cer iertare!

Imi cer scuze ca, in ciuda extraselor de cont si a viramentelor prezentate in denuntul facut de familia Ion si Ionut Eftime impotriva mea si a lui Bogdan Olteanu, nu am avut barbatia sa neg evidentele si am admis ca firmele si conturile imi apartin.

Imi cer scuze ca, in ciuda declaratiilor a patru martori conform carora Bogdan Olteanu m-a vizitat in Delta, nu am avut barbatia sa neg in fata procurorilor acest lucru.

Imi cer scuze, de asemenea, pentru numarul urias de jurnalisti, moderatori si comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesionala sau umana, creandu-le o imagine falsa vizavi de propriile persoane, astfel incat razbunarea lor, perfect legitima, a capatat aspectul unei exorcizari in masa a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice si cu bale la guri; evident ca nu ma refer la toti.

Ultimii de la care imi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut barbatia sa-i devoalez, lasandu-i sa se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel 'sans peur et sans reproche', devenind astfel niste false calauze pentru o masa uriasa, indobitocita si dornica de sange.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renuntare, este doar punerea la punct a celor ce si-au permis, fara sa ma cunoasca sau fara sa cunoasca ce s-a intamplat cu adevarat, sa emita judecati de valoare asupra mea.”
http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-21194899-sorin-ovidiu-vintu-anunta-recunoscut-fata-procurorilor-traficul-influenta-bogdan-olteanu-plus-imi-cer-scuze-pentru-numarul-urias-jurnalisti-moderatori-comentatori-care-salarizat-mult-peste-valoarea-lo.htm
“Climaxu’, cum ar spune un analist- golanaş de elită, s-a produs cand a fost arestat magazineru’, acest poet şi mecena care a băgat mana în gestiune pe vremea comuniştilor şi a turnat la securitate sub numele de Nuş şi care, în zilele noastre, a furat banii a milioane de oameni împreună cu securişti, politicieni, si alti “sponsorizati”, sub oblăduirea Convenţiei Democrate dar anticomuniste. Hoţomanul de care s-a lipit pentru totdeauna expresia “Dormiti liniştiţi!”, precum zvastica de Hitler , a fost plimbat de la un angajat la altul să salte ratingul ca-n reclama la Relax & Tone: “care urcă sus pe scară primul, ăla este al lui”.” http://antipresa.blogspot.ro/2010/10/povestea-vantului-care-aduce.html

http://freefrompress.blogspot.ro/2016/08/vantu-politicieni-jurnalisti-lista-lui.html