miercuri, 21 octombrie 2020

Războiul Lașilor. Au mai rămas… 9 zile

https://antipresa.blogspot.com/2020/10/alegeri-parlamentare-de-ce.html


N-am găsit un titlu și l-am pus p-ăsta, c-am văzut că se poartă, la televizor.

Mai întîi, cumva, poliția le însoțește pe buticăresele covid de la Pro-TV, care se dau controloare de bună-purtare a măștii, pe stradă, ca să le inducă oamenilor impresia falsă că presa reprezintă o autoritate a statului?

Pacea nu e decît o moarte fără demnitate

Una dintre teoriile vechi ale conspirației, de care nu se vorbește la televizor, e că globalizarea se va face cu voie sau fără de voie și cu orice preț. Deci, să nu ne mai prefacem că, în spatele acestei stări false de pandemie, ar exista și bune intenții! Mor oameni, ce să mai, fie din cauza relelelor tratamente, fie se sinucid de frică (mai ales de frica de spital) și, peste toate, în spatele cortinei covid, se dezvoltă, într-o sălbăticie absolută, niște anomalii cu două picioare, hiperbolizate în supereroi.

Care n-au fost în stare nici măcar să salveze un doctor. L-au ținut patru ore în frigul din curte, la baracă, după care, cînd l-au dus, în sfîrșit, la terapie intensivă, l-au tras de atenție în legătură cu favoarea ce i s-ar fi făcut. Apoi, omul a murit sub îngrijirea atentă și supercalificată a coronoicilor.

Asta seamănă foarte bine cu o întîmplare transmisă la televizor, de curînd, cînd s-a încercat salvarea unui om căzut într-o groapă adîncă, și nu s-a reușit, c-așa e-n viața reală, decît scoaterea la suprafață a unui mort. În timp ce prezentatoarea povestea despre tragedie, pe ecranul televiziunii scria: “Salvare spectaculoasă”.