miercuri, 23 iunie 2021

Cine cîștigă alegerile în PNL?


Nu știu, da’ mă palpită mult. La fel de mult ca ciclonul din Marea Neagră care a produs inundații în Vrancea.

Avem un arab care se plimbă cu pistolul la șold prin Românica și suntem conduși de o gloată de penali care plănuiesc să spargă treij’ dă miliarde (împrumutați) la magazinele lor de “38” iar presa își face telespectatorii chibiți la alegerile din PNL și-i face rost de “cod roșu” lui Arafat, ca să ne umple de alerte.

Asta, în speranța că pandemia greacă și “starea de alertă” chiar vor avea 24 de valuri, timp în care se vor construi spitale, spitale, spitale... Însoțite de reclame, reclame, reclame la boli, fiindcă spitalele astea noi trebuie să fie profitabile.

Nu știu ce să fac, să-mi tai venele sau să mi le las lungi? Mai bine m-arunc de la etajul în flăcări, direct pe trotuar, unde așteaptă eroii din linia întîi care, cum te prind cum te salvează. Iar, dacă nu te prind, te lasă să te zdrobești de trotuar, apoi te tîrăsc mai încolo, ca pe un sac plin cu un mort covid, după care încep resuscitarea în siguranță, fiindcă ai deja coastele rupte.

În concluzie, zic să trecem la altele fiindcă, ce-i al lui Câțu e pus deoparte iar, de mîine, se mai împuținează și ploile.