miercuri, 24 martie 2021

Brand de țară: Pe noi nu ne salvează nimeni!

 

https://alephnews.ro/sanatate/cum-te-poate-scapa-o-raceala-obisnuita-de-covid-descoperirea-oamenilor-de-stiinta/ (Dacă rinovirusul intră în organism odată cu sars-cov 2, rinovirusul cîștigă; la fel s-a constatat și în cazul gripei porcine)

Precizare: de fiecare dată cînd mă refer la chestiuni care țin strict de domeniul medical, tehnic vorbind, înseamnă că o mulțime de medici au spus-o înainte. Plus că, întotdeauna dau linkuri care să probeze ce spun, mai puțin acum, fiindcă le-am tot dat. Atunci cînd e vorba de experiențe sau păreri personale, precizez asta.

Asta e părerea mea despre pandemie, bazată pe ce se știe pînă acum și pe obișnuința de a urmări campaniile infecte din presă.

Pandemia a fost fabricată. Unii au cunoscut scenariul, alții nu. Cei care nu l-au cunoscut – mă refer la cei din domeniul medical, fiindcă șobolanii din politică au știut cu toții - s-au panicat și s-au lăsat atrași în protocolul prestabilit, al cărui scop era simularea pericolului pandemic, chiar cu prețul vieții acelor bătrîni din Italia. Un sacrificiu neînsemnat, după capul globaliștilor, pentru un viitor de rahat, după gustul și mirosul nostru.