vineri, 5 mai 2023

Țipătul

“Cuşca de 15 min.”, Lista Neagră  https://antipresa.blogspot.com/2023/05/cusca-ultima-furaciune-inghititorilor.html#more


“Țipătul (în norvegiană și original Skrik) este titlul a patru tablouri ale pictorului norvegian Edvard Munch realizate între 1893 și 1910. [...]Tabloul este considerat o expresie a anxietății omului modern.”  https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%9Aip%C4%83tul_(pictur%C4%83)

Întrebări:

E adevărat că, în România, 100 000 de copii învaţă (vorba vine!) în şcoli cu regim de predare simultan? Adică, din start, o sută de mii de copii sunt rataţi, cu premeditare, de către statul umflat ca un balon? (Cam prea bună asta cu peştele-balon, foarte specializată.)

E adevărat că legea etnobotanicelor şi festivalurile de droguri au fost impuse d-afară, fiindcă trebuie să avem şi noi copii drogaţi?

Ȋn România, este interzis a se raporta decesele în urma infecţiilor spitaliceşti şi efectele adverse ale vaccinurilor copilăriei, pe motiv că românii sunt împuţiţi şi analfabeţi funcţional? E adevărat că părinţii nu ştiu ce vaccinuri li se fac propriilor copii?

De ce nu se vorbeşte despre creşterea ratei de suicid în rîndul elevilor, ca urmare a măsurilor “eroice” luate de nesăbuiţii adepţi ai “pandemiei” – pandemie care, de la o vreme, s-a decolorat în “criză cu caracter pandemic” şi tinde să dispară ca şi cînd n-ar fi existat, sub molozul de putineli şi dezvăluiri tardive?

În fine, se bagă marfă la Sp. Matei Balş?