vineri, 13 ianuarie 2017

Lovitura de stat din 2012 a reușit!


Florin Iordache este cel care l-a destituit illegal (la momentul respectiv s-a dat în direct, deci există înregistrarea) pe Avocatul poporului pentru ca “exercițiul democratic” din 2012 al parlamentarilor să nu mai poată fi contestat la CC.
Tot atunci , Parlamentul a restrâns, ad-hoc, atribuțiile Curții Constituționale ca să poată face orice vrea că “d-aia ne-a votat poporul, ca să facem ce vrem”. Exact ce auzim și acum!

De altfel, Florin Iordache a fost pus ostentativ ministrul Justiției!
Mă-ta Europa se oferă și ea să ridice MCV-ul dar nu gratis, cum o să vedem mai încolo, ci pe spatele nenorociților împinși de presă la vot ca să-și aleagă “răul”.

În plus, RTV-ul, televiziunea făcută din șpaga de la Microsoft (cel puțin așa zice Elena Udrea), acum, ca și în 2012, cere destituiri și reușește să destituie.
Ca să vezi la ce e bună presa exagerat de liberă!

P.S. Ion Cristoiu spune că George Maior și Vasile Dâncu au fost și ei în vacanțele securistoide dar Ghiță i-a tăiat din poze. Maior și Dâncu nu zic nimic. http://www.evz.ro/romania-lui-cristoiu-coldea-victima-unei-operatiuni-speciale.html
Habar n-am cine e Coldea și nici nu mă interesează. În plus, dacă e adevărat că i-a făcut televiziune lui Ghiță, indifferent la ordinul cui, și tot trebuia să plece. O televiziune în plus e o nenorocire în plus.
Restul, ce i se întâmplă lui Coldea, e o făcătură de presă, după cum se vede. Indiferent că e de partea “patrioților” sau “străinilor”, presa d-asta există!

“„România liberă“ a dezvăluit faptul că ministrul Justiției, Florin Iordache, a obținut titlul de doctor la Universitatea Liberă Internaţională din Chișinău în timp ce era deputat la București.” http://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/ministrul-justitiei--doctor-la-o-fabrica-de-diplome-din-republica-moldova--de-ce-si-a-luat-florin-iordache-doctoratul--la-chisinau-437453