miercuri, 15 martie 2023

PROTOCOLUL, deasupra noţiunii de bine şi rău

 


E adevărat aşa ceva? “Virusul” sau ce-o fi creatura de laborator nici măcar nu e contagios? Adică, toate infectările au fost implantate de eroii din linia întîi?

Ne apropiem cu viteza timpului expirat de prima pălitură post-pandemică şi încă nimeni n-are curaj să recunoască existenţa acordului preexistent, între ţările aderente la OMS, a unui protocol prin care se angajau să declanşeze o simulare de pandemie. Sau că a existat pe site-ul OMS un PIP Framework, adică un preparedness de pandemie, pe care laşii acestei organizaţii îmbătrînite în rele, l-au şters, de frică. Protocol care, în România, s-a aplicat ad litteram.

Sau că, doppo festival, tartorii s-au întîlnit în Europa să pună la cale un alt protocol pandemic, sub sloganul Never Again. Unde am mai auzit noi asta? (S-or fi speriat şi ei de ce-au făcut!)

Nimeni n-are curaj să iasă în faţă cu o mărturisire şi să-şi asigure o reducere de pedeapsă. Toată lumea o aşteaptă pe Dana Budeanu să spună adevărul de care tuturor le e frică şi, binenţeles, să moară Putin de încălzire globală, dacă altfel nu s-o putea.