luni, 3 august 2020

Aceasta scriitură este un Fake News. Eroii pandemiei sunt adevărați

La rubrica Adevăruri utile, o să omagiez un Salvator/zi, un erou în lupta pentru eradicarea covidului și-o lume mai bună. (recuperare) 
Un prezentator care nu mă interesează, doar razant i-am observat morga forțat gravă de cîte ori se întrebuințează, prin intermediul propriei emisiuni, să transmită avertismente de la, Atenție, doamnelor și domnilor!, partenerii noștri de Alianță, nu e de glumit, chiar de la Washington primim un mesaj, însuși Președintele Statelor Unite trage un semnal de alarmă… Cam asta…
La fel ca mulți colegi de breaslă, acest lucrător în presă e căptușit cu școli și școlițe din domeniul Apărării și, desigur, al Securității. Un fel de Robert Turcescu al Antenei 3, asta fiindcă amîndoi au fost ștampilați, chiar de către colegi, drept tentacule securistice în presă. Sigur, Turcescu a aflat asta despre el în timpul unei ședințe de spiritism, la B1 TV, dar, numai Dumnezeu știe, fiindcă el, după ce-a ieșit din transă, a intrat, năuc, într-un partid.
Esențial e că, la o adică, s-ar putea să primim comandă de Drepți! de la d-alde d-ăștia, de unde și previziunea că, dacă dintr-un biet coronavirus ne-a ieșit așa un kitsch, la un caz de război, o să trebuiască să săpăm gropi commune în formă de horă, fiindcă n-o să-i putem desprinde pe români din această formă de înlănțuire umană, compulsivă, manifestată cu osebire în fața pericolului anunțat de autorități.