vineri, 20 ianuarie 2017

PREVIZIUNI 2017, Revista Presei



Breaking news: Ghiță, nici un leak de zile bune. A luat apă submarinul?  
Previziunea sigură: înapoi în viitor!      
“Cum au prevăzut agenții americani revoluția sângeroasă din decembrie 1989 cu 20 zile înainte să înceapă” http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/analiza-secreta-a-cia-in-legatura-cu-regimul-ceausescu--in-1989--agentii-secreti-stiau-revoluti--inainte-de-a-se-intampla-438612  Chiar, cum?
 “Amnistia și grațierea. MĂMĂLIGA IOHANNIS i-a EXPLODAT ÎN FAȚĂ UCENICULUI GRINDEANU.” http://www.evz.ro/amnistia-gratierea-mamaliga-iohannis.html În 1989 “mămăliga” i-a explodat în față lui Ceaușescu (ucenic de pantofar, singurul lui loc de muncă).
Miliardarul american George Soros  ”Este un impostor, un șarlatan, un dictator în curs de devenire” care va bulversa piețele financiare, a precizat Soros, cu ocazia Formului Economic Mondial de la Davos, Elveția, potrivit telegraph.co.uk.” “”Personal, sunt convins că Trump va eșua. Nu pentru că oameni ca mine își doresc asta, ci pentru că ideile după care se ghidează sunt contradictorii”, a mai spus Soros. http://www.evz.ro/miliardarul-george-soros-declaratii-incendiare-la-davos.html Donald Trump a atins culmea celebrității cu “Ucenicul”.
“"Noua politică externă a SUA va fi la întamplare şi oportunistă şi va duce în cele din urma la o noua retragere a ţării din poziţia de lider internaţional", scrie Jakobsen,…” “  Întorcându-ne la creşterea „pe termen lung” de 3,0-3,5%, aceasta poate fi realizată prin stimularea productivităţii – nu prin forţarea rămânerii în SUA a locurilor de muncă.” Cincinalu’-n patru ani! Ţării, cât mai mult cărbune! http://www.capital.ro/vineri-saxo-bank-politica-lui-trump-ascunde-un-risc-de-recesiune.html
“[…]Alina Mungiu Pippidi, a declarat că are dubii în privinţa organizatorilor protestelor de miercuri seară faţă de proiectul de graţiere şi modificare a codului penal susţinut de Guvern […]”   adev.ro/ojzvi2 Alina Mungiu acuză “agenturile” care au organizat protestele anti-amnistie și grațiere.

PREVIZIUNI 2017
Stratfor 2017, nationalism si bariere “Analistii Stratfor au prezis pentru 2016 amplificarea nationalismului si fragmentarea Uniunii Europene, avansul militar al Turciei in nordul Siriei, prelungirea impasului in care se afla SUA si Rusia in Siria, cu consecinte strategice majore, absenta oricarei miscari coordonate inainte de sfarsitul anului pentru a reduce productia globala de petrol. Si iata ca au avut dreptate.” http://www.ziare.com/international/stiri-internationale/previziunile-stratfor-pentru-2017-nationalismul-se-amplifica-barierele-se-ridica-din-nou-1448583
"Și dacă Sebastian Ghiță e martor protejat?" Autor: Sorin Roșca Stănescu