vineri, 8 aprilie 2022

Evadarea Elenei Udrea

I f..ing hope it’s a f..ing decoy! cum ar zice scientologul Vasilică.

Se poate, țațo, tocmai cînd ne distram așa de bine! Te-ai lăsat prinsă de niște milițieni care, de doi ani de zile, se ocupă doar cu urmărirea și arestarea băbuțelor cu masca sub nas?!

What the f…, cum ar zice înlăturatul de la șefia PNL! Evadează, fă ceva!

Ne-ai lăsat pe mîna alertelor meteo de vreme teribilă - primăvară capricioasă, ceva nemaiîntîlnit! - și a falsetelor plînse pe umerii invadați ai Ucrainei, să molfăim cu gura uscată legendele guvernului “Doi covrigi”? Alea, despre muncile herculeene la care se supun politicienii, ca să crească nivelul de trai al “românilor săraci”. Că nu se mai spune “persoane defavorizate” sau “români cu venitul mici”, fiindcă, pînă în 2024, trebuie s-avem un minim de 60-80% cetățeni care să cerșească venitul minim garantat și să-l primească numai dacă votează. Asta, după ce, oricum, se vor închide granițele, că altă cale să oprești depopularea țării, nu mai există.

Deci, Elena Udrea, să nu te prind că vii în țară! Iar dacă totuși te tîrăsc ăștia în spitalul România, fă ceva să evadezi! Uite, niște metode patentate și verificate: