joi, 16 octombrie 2014

Diagnosticul RTV-ului: scârnăvie



Într-unul din ultimele interviuri, Katharine Hepburn a fost întrebată, pentru cine știe a câta oară, despre relația ei cu Spencer Tracy, binențeles, despre care a tot spus că nu vrea să vorbească fiindcă viața personală îi aparține, dar și dacă are Parkinson, dat fiind că avea un tremur destul de puternic al mâinilor și capului. Jurnaliștilor le place să-ntrebe și să insinueze aceleași lucruri la infinit ca să-și umple golul de imaginație dar și pentru ca pe urmă să se laude că au “stors” cine știe ce confesiune. Actrița, care a fost o personalitate nu o vedetă de paie, a spus cam așa: toată lumea mă întreabă și de fiecare dată spun că nu e adevărat; am o bâțâială pe care și bunica mea o avea dar care nu e Parkinson. Katharine Hepburn a trăit 96 de ani.

În zilele noastre însă, când orice persoană cu un pahar de vin în mână devine, în gura spurcată a presei, alcoholic și orice durere de burtă, nodul, aluniță înseamnă cancer, ca să meargă consumul și publicitatea, iar un judecător care se plimbă cu fiica lui pe stradă e considerat pedofil, pur și simplu nu mai poți să ai o bâțâiala de mână fără să-ți pună o scârnăvie de presă diagnostic!

"Senatorul Valer Mircea a depus în Parlament în septembrie 2013 o interpelare pentru premierul Victor Ponta. Senatorul făcea referire şi la calitatea de ofiţer acoperit a actualului prim-ministru, fapt pe care preşedintele Traian Băsescu l-a folosit ca indiciu pentru a face verificări ulterioare.

Mai mult, Valer Marian a prezentat o interpelare cu diferite fapte din care ar fi reieşit că Victor Ponta era homosexual, că şi-ar fi ucis tatăl şi că a participat la orgii. În cadrul interpelării, senatorul îi cerea premierului să confirme sau să infirme aceste fapte."
http://www.evz.ro/victor-ponta-despre-acuzatiile-ca-ar-fi-homosexual-si-ca-si-a-omorat-tatal.html