luni, 5 octombrie 2020

Alegeri parlamentare pe 6 decembrie? Nici vorbă!


Mai întîi, dacă era epidemie de fracturi, în România, mulți și-ar fi băgat piciorul în gips. Așa, tocmai s-a propagat, cu viteza imprevizibilului, o contagiune de retragere din public a mai multor influenceri politico-mediatici, pe motiv de infectare cu covid. Să fie din cauza rezultatelor “surpriză” din alegerile locale, să fie o retragere din fața raportărilor însuflețite de grupul strategic pro-pandemic…

https://antipresa.blogspot.com/2020/10/o-noua-religie-cum-sa-nu_7.html

Probabil, și una și alta. În orice caz, vreo lună și ceva, o să tot avem zimți și cocoașe de numărări ale voturilor și infectări cu noul coronavirus. Vă rog, să nu atingem vîrful pandemiei exact pe 12 noiembrie (sau în jurul acelei date), fiindcă avem treabă atunci!

Deocamdată, observăm o măsură de relaxare subtilă, de la “covid există” la “pericolul există”! Există, fiindcă există în toate laboratoarele OMS-ului: “N-a crezut în covid, și a murit de covid.”. Deci există.

În Germania, o comisie extra-parlamentară - formată din experți în diverse domenii, medical, legal, economic etc., inclusiv experți în coronavirusuri - anchetează disproporționalitatea măsurilor luate de autoritățile lor, în raport cu boala pe care o dă CoVid 19.

Ia, uite, ce chestie, cu adevărat surprinzătoare, aflăm de aici, în afară de cele pe care le știm și de la noi, cum ar fi “cifrele scoase din context” menite să sperie populația!

Global Research, September 28, 2020, Dr. Bodo Schiffmann:

“Singurul lucru pe care îl auzim din partea guvernului e apelul constant la vaccinare, împotriva unei boli pe care acum o cunoaștem foarte bine – datorită numeroaselor studii internaționale – și știm că se aseamănă foarte mult cu gripa comună, că rata de mortalitate nu e mai mare decît în timpul valurilor mari de gripă sezonieră și că măsurile luate nu se justifică.”

Acum, vine partea bună!