marți, 11 martie 2014

USL=USTăriceanu +UDMRJobbik



Ponta și-a chemat întăriri. Presiunile “colegilor” din PSD care îl împing să candideze la președinție l-au făcut să se clatine și să se uite-n jos unde nu există plasă de siguranță-n politică pentru el. Așa că a chemat întăriri, cinci sute de kile de fixativ și zece tone de celulită roșie de partid s-au strâns pe 8 Martie, ca să amortizeze șocul impactului. Cu femeile poți să te porți lejer pentru că ele nu sunt obișnuite să ia de bun tot ce aud:

-Ce ziceți, candidez?
-Daaaa! răspund ele în cor.
-Eeeeh! Să vedem! Sunt 49% șanse, zice el, sperând să scadă și astea văzând cu ochii. Că mă uitam și cu asta mică la Desene și mă gândeam: ca personaj aș candida dar ca persoană fizică… nu pot să sfidez gravitația!

Așa că, în timp ce PSD-ul s-agață și de Jobbik numai să stea la Putere, Ponta continuă operațiunea de extracție din responsabilitatea candidaturii la președinție prin scoaterea la înaintare a lui Tăriceanu pe care l-a suit șef la Senat. Pentru că, cine știe, dacă se mai joacă democrația la offside, îl trimite și-n poartă ca să ia miros de ațe.

Apoi, în calitate de prim-ministru cu program de țară anti-Băsescu, băiatul mai are și alte obligații.
Într-o ceremonie religioasă media, Ponta i-a luat pe tinerii miniștri și i-a dus ofrandă la Antena3 ca să-i mânjească de Gâdea. Asta pentru că, într-o zi, și ei, la fel ca și copiii săraci și cu dizabilități expuși în show-urile politico-mediatice de la acest trust, vor mulțumi cu ode Fundației Voiculescu.

“Suflul nou” din govern deci, a fost convertit în “duhoare” pentru că nimic din ce este pervers nu trebuie să le fie străin dacă vor să străbată Rețeaua Politicii.