luni, 15 martie 2021

Build Back Better WC-ul din fundul curții

Sunt un virus!“Dacă ștergem această proteină din ADN-ul nostru, specia umană va dispărea rapid, fiindcă n-am mai putea produce o placenta funcțională.”  https://antipresa.blogspot.com/2021/03/sunt-un-virus.html#more


Stare de urgență, Stare de alertă sau Stare de necesitate?https://antipresa.blogspot.com/2021/03/update-14-martie-2020.html



Mai întîi, să observăm că suntem duși cu vorba din toate direcțiile, fiindcă, în realitate, autoritățile înalt-competente și profund iresponsabile din România pot să omoare pe oricine, nu vor răspunde niciodată în fața legii, nu?

Au avut grijă de asta gîndacii de bălegar din parlament cînd au legiferat internarea noastră forțată la “nebuni”, unde “cercetătorii” din toată lumea ne pot supune tuturor experimentelor medicale și psiho-sociale. De ce credeți că numai la noi se vînd “vaccinuri sigure”?!

Nici măcar criminalul în serie BTK -"bind, torture, kill" (legare, tortură, ucidere) - dac-ar face parte din comitetul de susținere a pandemiei în România, n-ar intra la pușcărie. Mai ales că, i-ar fi plăcut mult să participe, el fiind nevoit să-și facă singur reclamă, din dorința compulsivă de a i se recunoaște meritele profesionale.  

Sunt cîteva diferențe față de profesioniștii de la noi.