joi, 26 iulie 2012

LOVITURA DE STAT DATA DE NISTE PROSTI



Totul a pornit de la alegerile locale când, Antena și Rtv-ul, în loc să anunțe care,  câți primari a câștigat, s-au înfiorat de uimire în ce hal a pierdut președintele alegerile locale. “Insuccesul” a fost susținut de “neîncrederea” din sondaje. Parlamentarii  și-au revendicat legitimitatea absolută acoperindu-se de succesul primarilor și ascunzând astfel “încrederea” exorbitantă a Parlamentului României de numai 8%. Tot din sondaje! Apoi, puciștii l-au amenințat permanent pe președintele țării să se supună Parlamentului că altfel îl suspendă  și au au comis primul atac al loviturii de stat când Victor Ponta a preluat rolul de reprezentant al României și a plecat la Bruxelles ca să anunțe străinătatea în mâna cui se află Puterea. După care a început puciul propriu-zis prin “suspendarea” Constituției și emiterea de legi pe bandă rulantă care să-I “legitimize”. La momentul ăsta mai nimeni nu-și mai aducea aminte că totul a pornit de la alegerea primarilor.

Suspendarea Președintelui României a pornit de la acuzația de “încălcări grave” ale Constituției care n-au fost constatate și de Curtea Constituțională dar, Parlamentul legitimat de alegerile locale și presa pucistă  au acoperit încălcarea legii cu starea de necesitate care justifica, deja, lovitura de stat,  ca pe un act de rezolvare a “crizei politice”. Cu alte cuvinte ei au creat o “criză” și tot ei aveau s-o rezolve! Au suspendat Președintele țării, după ce au decapitat illegal alte instituții, au pus un pucist la Cotroceni iar acum cu toții fac campanie pentru “consultarea populară”  care ar trebui să le legitimize lovitura de stat. Deja acum, nimeni nu mai știe că toată manevra a pornit de la o minciună: “încălcări grave” care nu există.

Ieri, déjà Nebunul Mitoman, Victor Ponta a dat presei plătite de la gura puciului ceva de ros: vila de lux a lui Traian Băsescu. Se povestește că, mai an, președintele a dat ordin să fie renovată o vilă de lux în care să locuiască atunci  când își va termina mandatul. Inainte să fie arătată vreo dovadă, jalnicii “ziariști” aflați sub jugul politic s-au apucat să transmită  în direct din vila care acum, devenise vila lui Băsescu. O scoseseră și de la protocol. Binențeles s-a discutat serios, desigur, câte spitale ar fi putut fi salvate, câte pensii, câte salarii de profesori etc. ar fi fost plătite cu banii de renovare care ieri erau 1 mil. euro. Astăzi doar 3 mil. lei. Președintele i-a cerut ieri lui Victor Ponta să prezinte documentul care arată că el a dat ordin de renovare iar dacă acest document există recomanda electoratului să-l demită. Aseară, la Rtv, Cătălin Striblea i-a adus aminte lui Ponta ce-a zis președintele iar răspunsul celui mai bun prim-ministru al lumii, faima și mândria țării a fost:  Traian Băsescu va fi demis duminică. Moderatorii au mai șoptit încet ceva de “hârtie” dar, la un semn din cap al Nebunului, au renunțat. Operațiunea “Vila”  continuă și, în timp, toată lumea o să uite că “documentul”, care ar fi justificat toată discuția,  n-a existat niciodată. In plus Ion Cristoiu și-a adus aminte primul că e o ciorbă reîncălzită.

Astăzi, Mirela Voicu lățea jălnicia la Rtv cu un interviu pe care îl lua unui “om simplu” cum îi numesc ziariștii. După ce i-a prezentat minciuna după caz real din producția proprie, l-a întrebat pe om ce părere are iar omul a făcut introducerea așa: “Dacă este adevărat că…”. Asta i-a strepezit dinții!

După ce au decapitat câteva instituții ale statului și n-au putut să intre prin efracție în altele, gândesc să-și repereze onoarea de la popor pe care îl amenință că dacă nu vine la vot îl plebiscitează până la moarte.
Politiciana liberală Tușa s-a și dat de gol ieri, în subliminal: Unde ați mai văzut lovitură de stat să se termine cu referendum?

www.adevarul.ro EXCLUSIV Dovada că USL vrea să desfiinţeze DNA, CNSAS, ANI şi Curtea Constituţională 26 iulie 2012, 12:20 |  Autor: Andrei Aştefănesei | 21575 afişări
Cuvinte cheie: DNA, CNSAS, ANI, Curtea Constitutionala, victor ponta, daniel constantin, daniel chitoiu, mircea dogaru, usl

 „Cred că a fost lipsit de înţelepciune să încercaţi să nu ţineţi cont de constituţie. Asta s-a întâmplat. Dacă preşedintele a fost ales, fie că e bun sau mai puţin bun, el a fost ales, oamenii l-au ales şi a fost aşa cum dictează constituţia."