miercuri, 16 aprilie 2014

BREAKING NEWS: Anul electoral 2014



BREAKING NEWS: Anul electoral 2014 este complet compromis! Uraaa!

Asta e marea scofală pe care a reușit-o presa pucistă: democrația compromisă și abandonată! Ăsta era liderică-tumoră crescut în creierul presei: fugitivul Ponta. De la Victoraș-pionierul voluntar post-decembrist, la D-l Ponta care s-a urcat de capul lui în avion și s-a înfățișat la Europa în locul președintelui de țară, la prim-ministrul-tv, acum, refugiatul în MApN și devenirea lui continuă pentru că împlinirile mărețe ale puciului încă n-au fost duse la bun sfârșit.

Practic, oricât ar încerca (complet greșit, de altfel) Traian Băsescu să mai agite apele mocirloase, starea de fapt nu va mai putea fi schimbată. Nici măcar o obscenitate nu va putea să zgârie ridicolul situației. Doar ceva scârbă provocată de presa pro-activă pucistă atunci când se arată uimită de rezultatul celor 10 ani de demolare, dar și asta vine pe un fond anesteziat.

P.S. Am uitat să spun, la timp, “să nu ne copilărim” (cu toate extensiile subînțelese) pentru că infantilismele se plătesc urât și au tendința să dureze. La capitolul ăsta se poate face școală pe Ponta de-acum încolo, dar și pe alții!