sâmbătă, 16 octombrie 2021

Ies broaște fierte din televizor!


Dacă n-aș ști, aș zice că autoritățile înalt-competente fac psihologie inversă cu poporul ca să-l ferească de vaccinare. La 10% încredere în cartelul de influenceri din România, să vii să spui că trei gușbeți anti-vacciniști au reușit să influențeze 70% din populație să nu se vaccineze… După care să-i dai înainte cu catalogul de note unde vaccinații și nevaccinații sunt împărțiți în inteligenți și proști… Să spui, a mia oară, că românii n-au educație în privința vaccinării, cînd știi bine că cei mai mulți părinți își vaccinează copiii împotriva bolilor specifice, la fel, e o fractură de logică.

O singură ieșire în spațiul public pe tema vaccinării anti-covid a fost, după mine, foarte convingătoare și pe stilul nostru. M-a pus pînă și pe mine pe gînduri. Dar n-o să spun acum, fiindcă nu vreau, despre cine e vorba.

Mai am o singură observație, referitor la ieșirele isterice ale unora care transmit, subliminal: Vaccinați-vă, că ne omoară ăștia!

De ce trebuie să trăiți voi, cînd mii de oameni mor în acest moment din lipsă de îngrijire sau “rele tratamente”?  https://antipresa.blogspot.com/2021/10/consemnari.html