sâmbătă, 16 octombrie 2021

Ies broaște fierte din televizor!


Dacă n-aș ști, aș zice că autoritățile înalt-competente fac psihologie inversă cu poporul ca să-l ferească de vaccinare. La 10% încredere în cartelul de influenceri din România, să vii să spui că trei gușbeți anti-vacciniști au reușit să influențeze 70% din populație să nu se vaccineze… După care să-i dai înainte cu catalogul de note unde vaccinații și nevaccinații sunt împărțiți în inteligenți și proști… Să spui, a mia oară, că românii n-au educație în privința vaccinării, cînd știi bine că cei mai mulți părinți își vaccinează copiii împotriva bolilor specifice, la fel, e o fractură de logică.

O singură ieșire în spațiul public pe tema vaccinării anti-covid a fost, după mine, foarte convingătoare și pe stilul nostru. M-a pus pînă și pe mine pe gînduri. Dar n-o să spun acum, fiindcă nu vreau, despre cine e vorba.

Mai am o singură observație, referitor la ieșirele isterice ale unora care transmit, subliminal: Vaccinați-vă, că ne omoară ăștia!

De ce trebuie să trăiți voi, cînd mii de oameni mor în acest moment din lipsă de îngrijire sau “rele tratamente”?  https://antipresa.blogspot.com/2021/10/consemnari.html


Întrebare:
Și dacă există, la orizont, pericole mai mari decît virusurile, pandemia sau nevaccinarea covid? Provocate chiar de fiertura asta în stare de alertă.

Precizare – E o prostie să-ți imaginezi că, după ce va trece iarna asta neagră, vii tu în primăvară și aduni voturile nemulțumiților. Dacă politicienii nu reușesc să ia puterea și să repună în funcțiune statul de drept, pînă-n sărbători, nu mai e nimic de făcut.

Ralu Filip (1959 – 2007), C.N.A. – Să știți că lumea se uită (la televizor) dar asta nu înseamnă că și aprobă! https://antipresa.blogspot.com/2021/10/am-aflat-cum-fost-pregatit-valul-iv.html

Președintele a știut încă de la începutul așa-zisei crize politice, exact ce vrea. https://antipresa.blogspot.com/2021/10/romania-educata-e-ordin.html