miercuri, 10 aprilie 2019

Luați de votați!

Cum zic propagandiștii democrației la “impuse”, românii nu se pot plînge că n-au cu cine vota: Atac devastator, atac dur, fără precedent, incendiar, Băsescu îl face praf pe Dragnea, ieșire spectaculoasă și tot așa. Aceleași teme… importante și pentru alegători, atît la europarlamentare, cît și la alegerile naționale.
Doamne - ferește să intre ăștia în Constituție!

“Fostul președinte Traian Băsescu susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, a devenit ”un cancer” al politicii românești și le cere celor din PSD să acționeze chirurgical pentru îndepărtarea acestei ”tumori”.”  https://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-atac-incendiar-liviu-dragnea-a-devenit-o-tumora-uria-a-trebuie-indepartat-de-urgen-a_1340976.html

Ultimul “cancer”, N. Ceaușescu, după ce l-am “operat”, mai rău s-a-ntins. Sau, poate, Big Farma a băgat bani și în politică, nu doar în Canceroaicele TV?!
 “Crin Antonescu a afirmat, ieri, referindu-se la preşedintele suspendat că: "nu scapă de mine decât dacă mă omoară". Băsescu i-a transmis însă lui Antonescu să se relaxeze”.
Citeşte întreaga ştire: Băsescu: "Mi-am făcut cruce când am auzit ce a zis Antonescu. Am o recomandare: RELAX!"

 Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roşca Stănescu este "un mincinos prost"”  https://a1.ro/video/antena-3/subiectiv/oana-stanciulescu-daca-analizam-reactia-lui-traian-basescu-este-limpede-ca-este-nervos-id471352.html
Partidul cu care votam a dispărut! “Acum cateva minute, presedintele Traian Basescu a spus la B1 ca vom avea doar doua mari partide politice, care vor alterna la putere. Punctez chestia asta pentru ca e o confirmare la ceea ce scriam, nu cu mult timp in urma, aici.

Intrebarea e – cine dispare: PSD sau PDL?”  http://www.simonaionescu.ro/?p=1936