sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Clubul Colectiv și Piața Unirii




Cât timp protestele se vor ține în Piața Universității, vor fi confiscate!

De pildă, doar RTV a dat aseară în direct și focusat “scena” arvunită de Teodor Mărieș dar nu numai, pentru că-i stă și niste presă în spate. Presă care manipulează grotesc nenorocirea.

 
Pro-tv-ul, cel puțin, care știm că e implicat pentru că Măruță, greața de la ora 5,  a anunțat cântarea din Piață, a manipulat conflictul asociind huiduielile doar cu fata care vorbea la microfon. Pe Mărieș declamând: 21 decembrie, 1989, 1990, 2015, Piata Universității, care a încasat primele fluierături și huiduieli, l-au sărit.

 
Fata a apărut ca “agitatoare” și în presa de astăzi cu mențiunea că tot ea a organizat protestele anti-exploatare de la Roșia Montana. Așa se explică! (Ce de bani a vărsat RMGC în presă!)

 
Aceste proteste nu au nimic în comun cu altele și doar două zone sunt potrivite cu esența revoltei de astăzi: Clubul Colectiv și Palatul Parlamentului.  

Update: 34 de morți.

 Vizavi, la Teatrul Naţional, a fost ridicată o scenă profesionistă, cu reflectoare şi tot ce-i trebuie. Pe ea s-au urcat mai multe persoane încercând să atragă oameni din mulţime care să vorbească. Scena a fost închiriată de Doru Mărieş şi Asociaţia „21 Decembrie”, a confirmat acesta pentru gândul. Oamenii au respins însă mişcarea, huiduind, şi până la urmă a fost tăiată lumina de pe scenă în aplauzele mulţimii.” http://www.gandul.info/stiri/protest-colectiv-ziua-4-piata-universitatii-blocata-de-peste-5-000-de-oameni-mars-al-tacerii-la-clubul-colectiv-14877119


UPDATE 21.38 Scena ar fi fost ridicată la solicitarea activistului anticomunist Teodor „Doru” Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie Bucureşti, susţin sursele „Adevărul”. Mai mulţi protestatari sunt nemulţumiţi de amplasarea acesteia la locul manifestaţiilor şi încearcă s-o dărmâme. Deja, au reuşit să-i întrerupă accesul la curent electric.
Citeste mai mult:
adev.ro/nxeloc