joi, 2 iunie 2022

Casa ideală

Date false și sănătate: Bagi gunoi și scoți carnagiu  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/06/date-false-si-sanatate-bagi-gunoi-si.html#more


Cum se mai poate scăpa de Arafat. Dovezi spectrale

Fiindcă, după noile încălziri globale, suntem tot timpul pe fugă, tot timpul trebuie să scăpăm de ceva sau cineva. Un cod gălbejit de ploaie mocănească, o constipație, o cocoașă, o moleculă, un PCR, un  P…Putin, o durere-n…

Paranteză - Apropo de “spectrale”: Credeți că, în România, vor avea loc alegeri democratice în 2024? Ați auzit vreun politician să vorbească despre alegerile din 2024? Nu sociologi, nu presă, ci un politician?

Casa ideală. Cum se mai poate scăpa de Arafat. Dovezi spectrale

Bun. “O casă de piatră/ca moartea să nu răzbată” nu face față, dacă asta ar fi o alegere populară, pentru că aici vorbim de Arafat și Colegiul medicilor. Plus asociații.

84°F Rain Coming. Şi mai e și Marte în Berbec. Am citit niște sfaturi, într-un ziar super-quality American, pe educație sexuală pentru Marte în Berbec, phui! La toate se pricep americanii ăștia dar mai ales la tornade.

Un adăpost anti-atomic? Nț! N-apuci să te adăpostești. Preparedness-ul tău va fi tot timpul în defazaj cu simularea acțiunii din teatrul de operațiuni – în fond, un virus fantomă se găsește oricînd prin garderob iar “depistarea” bolnavului sau a negaționistului se face ca-n evul mediu, prin “dovezi spectrale”. Judecătorii și doctorii noilor protocoale, în tembelismul lor autocratic, nu mai au nevoie de dovezi palpabile și de microscop.

Bishop (acuzată de vrăjitorie): Sunt nevinovată.

Hathorne (judecătorul): De ce pari că, prin mișcarea corpului, faci o vrăjitorie în fața noastră, care pare să exercite o influență asupra victimei.”

Bishop: Nu știu nimic despre asta. Sunt nevinovată. Nici nu știu ce e aia vrăjitoare.

Hathorne (judecătorul): Atunci, de unde știi că nu ești vrăjitoare, dacă nu știi ce-i aia?”

Mda! Cînd vine vorba de ăștia care au “viziuni” de viitor, din care e musai să facem și noi parte, întotdeauna caut răspunsuri în trecut.

Şi cînd mă gîndesc că rîdeam cu lacrimi la emisiunile cu preppers!

Am 84°F în bară. Nu le convertesc, sunt prietenele mele și vreau să mă obișnuiesc cu temperaturi din ce în ce mai încălzite global. M-am uitat astăzi, un pic, la o emisiune cu femei, tvr-second-hand, care mi-a amintit că niciodată nu ești sufficient de pregătit.

Nici preppers nu le-au prevăzut pe toate. Numai Dumnezeu sau numai Bill Gates ar fi putut ști dinainte că, în România, nici cu viteza teleportării n-ai să prinzi ascunzișul anti-atomic, fiindcă te prinde starea de alertă, din mers și fără coefficient de frecare. Că, doar, Parlamentul nu doarme - aibe, Dumnezeu, grijă de sufletul lui! - n-apuci tu să cobori la subsol decît cu picioarele înainte. Plus că, dacă e programată o altă pandemie și ținînd cont de ultima experiență, s-ar putea să nu-ți dorești să fugi din calea bombei nucleare.

O casă futuristă? Ce să-ți spun, de parcă viitorul ți-ar mai aparține.

Colegiul medicilor hăituiește chiar acum o doctoră, fiindcă n-a vrut să hingherească pacienții, în timpul Marelui Omor din 2020-2021 - așa cum au făcut colegii ei, care au servit cauza, mai întîi. Să nu uităm, țara noastră a făcut atunci un salt în viitor și a declarat pandemie, înainte să avem epidemie. Îți dai seama, toate clepsidrele și-au luat nisipul înapoi, sfidînd gravitația, toate ceasurile au îmbătrînit c-un an și-un vaccin. Ca să vezi, timpul chiar le rezolvă pe toate!

Ce-ar fi, totuși să te refugiezi în trecut? După ceasul tău. Îți trebuie numaidecît o casă cu ceas mare, la intrare, în stil Victorian (ceva gotic - catedrală), cu fațadă așișderea, placată cu cărămizi, care-și întinde aripile, mult încăpătoare de pacienți globali (tratați fără acordul lor), departe de lumea cea dezlănțuită într-o isterie a ipohondriei perpetue.

O astfel de casă, care e descrierea azilurilor de nebuni din America, aliații, deh! – unde “Secole de-a rîndul, nebunii au făcut parte din același grup social cu orbii, săracii, bolnavii și bătrînii;”, ar rezolva inclusiv problema pensiilor.  THE STAIN | The Order of the Good Death

Însă, în sec. 21, nu putem lăsa pe nimeni în urmă, să moară inutil. Comandantul – ăla din PIP Framework după site-ul OMS (acum l-au șters și-au pus ceva mai soft, de frică) - înțeleg că se antrenează totuși pentru o simulare de atac chimic. Deci, la toamnă, parola va fi “Crezi în molecula lui P…Putin?!”. Vicleanul, iar ne-a luat prin surprindere! Eu credeam că ne crotalează la toamnă, fiindcă “provocarea” numită microcipare, încă n-a prins curaj iar europenii, aud că au obosit de atîtea experimente prostești.

Deci, care e casa ideală?  Casă de chirpici… e eco dar trec mascații lui Arafat prin ea ca printr-un mini-protest made in Romania și fac măcel cu amenzile; Casa de papel… nu cred că ne primește Banca Națională și pe noi acolo… Deci, care e cea mai bună soluție?

Evident, o casă mare, încăpătoare, izolată, tot un azil de nebuni. Dar, nu în stil Victorian, ci în stil Casa Poporului, pătrățoasă. Deh, nebuni fără imaginație, nici nu poți să-ți pierzi mințile în țara asta! Doar să mori într-o tristețe sfîșietoare, în care trebuie să-ți aduni toate puterile și amintirile ca să-ți dai duhul cu tot curajul acumulat într-o viață. Asta, cînd nu te-arunci pe geam sau cînd nu ești transferat într-un ospiciu, preventiv, unde faci infarct pînă dimineață. Nu că aș ști vreun caz asemenea.

La casa de nebuni ar trebui să fii în siguranță. Dar, vai!, au cumva și-acolo televizoare? Şi vor funcționa încontinuu, ca difuzoarele pe vremea lui Ceaușescu: Țării, cît mai mulți bolnavi!?

E posibil? Chiar nu există scăpare?! Chiar și-n locul cu sedare și contenționare, la greu, trebuie să stai cu ochii zgîiți la emisiuni în care o familie săracă, cu mama moartă de cancer, trebuie să-și spună povestea din nou și din nou, de șapte sute de mii de ori, cancer, cancer și iar cancer… Duble, duble și iar duble, pînă cînd, într-un final apoteotic, protagoniștii sunt forțați să aducă mulțumire binefăcătorilor și să mai povestească, a mia oară, cu ochii storși de viață, pironiți în pereții noi - dar falși, de carton - cum a murit biata femeie de care, acum, speră, din tot sufletul, să se despartă pentru totdeauna.

Iar cel care se uită le are și el pe ale lui și intră în depresie, și-n depresie, și-n depresie, combinată cu alte depresii și, în ciuda fericitul rezultat de analiză care arată că “nici vorbă”, începe să se suspecteze că are cancer, cancer, cancer, fiindcă simptomele - de ficat, de pildă, sau post-operatorii (vre-o două, cu niște probleme de malpraxis) - se potrivesc cu acelea pe care boarfa din televizor le prezintă că sunt cancer, cancer, cancer…

Își aduc contribuția și “apropiații”, oameni de bine care tot din televizor și-au luat informația și sfatul de a-și asuma, de proști ce sunt, prevenirea celorlalți.

De unde știu eu asta, parlament de mameluci? Ce ziceți, vor fi alegeri în 2024 sau, dacă lingeți clanța Big Farma, o s-aveți mandate pe viață?  

În fine, să-ncheiem într-o notă brusc - optimistă. Deci, care ar fi casa ideală, care te-ar feri de salvatori?

Răspuns: o casă pe care s-o bîntui.

85°F; Thunderstorm; High UV… Hai, c-avem noroc!



Precizare: Pînă cînd nu vom avea un audit în sistemul sanitar, nimeni nu poate spune ce și cît costă!

Apoi, chiar eu știu pe cineva care a descoperit din timp un cancer, l-a operat, n-a avut nevoie de citostatice; un altul, operat, citostatice, a trăit destul de mult, deși avea o vîrstă; un altul operat, citostatice, au trecut 10-15 ani pînă la recidivă, nu știu exact, dar știu că mi s-a părut c-a meritat și-am zis: Nu-i nimic, se descurcă, fiindcă acum știe cum se face. Mai ales că, între timp, au apărut și tratamente mai bune.

Însă, în rest, am văzut o mulțime de oameni care, imediat după diagnosticare și tratament n-au făcut decît să se usuce și să moară. Deci, nu cred că tratamentul le-a prelungit viața cu…un an/doi. Cred, și mulți specialiști cred asta, că ei ar mai fi trăit, cel puțin un an/doi, fără să se chinuie. 

Problema e că protocolul “Totul sau nimic!” nu ține cont de oameni. Sunt dovezi, sunt condamnări, se recunoaște peste tot… Varianta inițială, aceea care spunea că cel mai greu este să decizi dacă începi tratamentul sau nu, este despre oameni.

Prevenția în masă, campaniile agresive de presă sunt despre... ce a fost și pandemia.

Deci, nu e despre costuri, fiindcă, dac-ar fi despre bani, i-ai cere omului să plătească. Însă, tu îi ceri să se supună “tratamentului”!



“Spectral evidence is a form of legal evidence based upon the testimony of those who claim to have experienced visions.”  (Dovezi spectrale – dovezi bazate pe mărturiile acelora care pretind că au avut viziuni.) https://en.wikipedia.org/wiki/Spectral_evidence

“For centuries the mad belonged to the same group of society as the blind, the poor, the sick, and the elderly;”  https://www.orderofthegoodd eath.com/article/the-stain/

Cît de mult supradiagnosticăm cancerul, Dr. Peter Ubel  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/05/cit-de-mult-supradiagnosticam-cancerul.html

“Bishop  : I am innocent.

Hathorne : Why you seem to act witchcraft before us by the motion of your body which seems to have influence upon the afflicted.

Bishop  : I know nothing of it. I am innocent to a witch. I know not what a witch is.

Hathorne : How do you know then that you are not a witch?

Bishop  : I do not know what you say.

Hathorne : How can you know, you are no witch, and yet not know what a witch is?”  https://en.wikipedia.org/wiki/John_Hathorne

Nu vă jenați, toată lumea o face! - Prevenția pentru viermi: diagnosticarea de fantome, de la știință la lgbd…q  https://antipresa.blogspot.com/2022/05/preventia-pentru-viermi-diagnosticarea.html



Dacă ai putea ucide o singură persoană de pe planetă, cine ar fi?  https://antipresa.blogspot.com/2022/05/daca-ai-putea-ucide-o-singura-persoana.html

Care-i treaba cu recensămîntul ăsta? Păreri pe bloguri  https://freefrompress.blogspot.com/2022/05/care-i-treaba-cu-recensamintul-asta.html

Cît de mult supradiagnosticăm cancerul, Dr. Peter Ubel, Duke University  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/05/cit-de-mult-supradiagnosticam-cancerul.html

Date false și sănătate: Bagi gunoi și scoți carnagiu

Bad data and health: Garbage in, carnage out, by Nicolas Kayser-Bril

Date false și sănătate: Bagi gunoi și scoți carnagiu

“Recent, rezultatul investigației făcute de Mediacités, relevă faptul că softurile folosite în al doilea cel mai mare spital din țară, conțin erori de proiectare și pun în pericol viața pacienților. Aceste soft-uri, folosite în strîngerea de informații care alimentează mașinăria de creat algoritmi…”  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/06/date-false-si-sanatate-bagi-gunoi-si.html

Cît de mult supradiagnosticăm cancerul

How Much Are We Over-Diagnosing Cancer? By Peter Ubel, physician and behavioral scientist at Duke University.

Cît de mult supradiagnosticăm cancerul, Dr. Peter Ubel

“Între timp, țineți minte, că supradiagnosticarea cancerului este un fenomen real, care ne îndeamnă să fim precauți cînd vine vorba de strategii de screening agresiv.

În zilele noastre, experții medicali sunt de acord că, din cauza programelor de screening agresiv, avem acum o epidemie de supradiagnosticare în America…”  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/05/cit-de-mult-supradiagnosticam-cancerul.html