sâmbătă, 2 februarie 2013

ALINA GORGHIU BAGA VIOLUL LA MEDIERE

La PROTV violul e doar o batjocură deci se încadrează la mediere!


Intr-una din emisiunile mai vechi, de la TVR, pe vremea când presa abia își dădea drumul la libertatea de exprimare și într-una din multele emisiuni tâmpite despre femeia care e și bărbatul care e altfel, o doamnă a fost întrebată dacă, în periplurile ei prin lume, a întâlnit o societate unde femeia are o condiție umană mai grea decât femeia româncă. Daaaa…cum să nu, a zis Doamna! Unde, a întrebat jurnalista? Păi..în Pakistan, a zis Doamna.

A trecut vremea și, luna trecută, toată lumea a văzut cum, în India, oamenii au protestat hotărât, timp de mai multe zile, punând presiune pe autorități să-i prindă pe violatorii în grup care au torturat o fată până au omorât-o. In India violatorii sunt spânzurați dar nu prea sunt prinși dat fiind faptul că societatea are sălbaticul obicei de a pune la zid victima și nu agresorul.

La noi, tot de curând, a fost violată în grup și filmată, deci fără dubiu, o fată de 14 ani din județul Giurgiu. Una dintre muierile intervievate a zis că “mă-sa” e de vină că n-o ține acasă iar magistrații îi judecă în libertate pe agresori considerând că nu sunt pericol public deși bestiile ar putea fi condamnate în doi timpi și trei mișcări pentru că, pe înregistrare, se vede cum o leagă pe fata și o violează!


Așa-i românu’, violator! Autor Mihai Cernea 01/02/2013
http://www.academiacatavencu.info/opinii/asa-i-romanu-violator.html   “Între timp am citit și eu legea și am văzut că victima NU e obligată să se vadă cu gibonul care a decis că are voie să-și înfigă salamul unde are el chef. Asta face legea promovată de Alina Gorghiu mai puțin tâmpită, dar nu cu mult.”


Tot în ultima vreme a fost raportat un viol petrecut în toaleta unui liceu din București, tot în haită, pe care toată lumea s-a repezit să-l mușamalizeze cât mai etanș. Violatorii și colegii au declarat că fata făcea sex pe bani iar un director “trăznit” a zis că așa ceva se întâmplă în orice școală dar nici vorbă de viol. Doar vremurile astea exagerează totul pentru că uite, până și nevasta te poate reclama de viol(Ooops!). Asta ne aduce aminte de o veche tradiție în mediul sătesc unde fata trebuia degrabă măritată ca să n-o “necinstească” cineva iar băiatul trebuia să-și ia nevastă ca să nu “sară” pă vre-una și s-ajungă la pușcărie.

In ceea ce privește cazul de la liceu, o singură colegă a spus c-a văzut-o plângând pe victimă dar nimeni din presă n-a investigat în continuare. Chiar dacă se prostitua era interesant de știut cum ajunge un copil de 14 ani în halul ăsta pentru că, cel mai adesea, tot în urma unui viol. In schimb, presa a lăsat impresia că n-are rost să le strici viața unor băieți cu viitorul în față din cauza unei “ușuratice”!

In urma ninsorilor din iarna asta, unei mămici detot sărace dintr-unul din satele alea românești care fac știri pentru ora 5, i-a murit copilul. E sfâșietor așa cum oricine poate să-și dea seama, mai ales că femeia suferea cu atât mai mult cu cât, spunea ea, era singurul pe care-l avea. Nu mai aveții alți copii, a întrebat reportera? Mai am fete dar băiat…ăsta era singurul!

Cu toate că avem probleme foarte grave de mentalitate în privința asta, exemplu: satul în care toți țăranii, până la înțeleptul satului, foloseau drept prostituată o fetiță de 9 ani, tați pedofili, bătrâne paralizate violate și violuri homosexuale chiar între copii și, dacă se dovedește a fi adevărat, bande de violatori în poliție, politicienii noștri, aceeași care n-au vrut să “sterilizeze” pedofilia, au băgat violul la mediator. Ca să nu se interpreteze, au găsit o coadă de topor, o gagică gășcoasă cum e Alina Gorghiu, pe care au băgat-o la înaintare.

Faptul de a băga violul la mediere înseamnă, cel puțin, să-l bagatelizezi, presa îl numește adesea “batjocură” nu viol, dacă nu să-l dezincriminezi! Chiar dacă, în final, victima poate să-l ducă în instanță, societatea i-a spus părerea ei: Nu puteai să te-nțelegi cu el?!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/caz-revoltator-o-fetita-de-doar-13-ani-a-fost-violata-de-5-barbati-din-giurgiu-1018199.html  Tinerii acuzați că au violat o fetiță de 14 ani au fost ELIBERAȚI. Judecătorul nu i-a considerat pericol social.

Cei șase bărbaţi au fost filmați în timp ce o violau pe fetiță de către un al 7-lea bărbat, complice cu cei șase.” 
 
TINCUTA APATEANU-Educația sexuală în școli
http://adevarul.ro/locale/iasi/cand-promiscuitatea-naste-monstri-judetul-sute-copile-folosite-marionete-sex-1_511a8a82344a78211831f9e8/index.html Cazul şocant al copilei arse cu ţigara şi obligate să facă sex cu 100 de bărbaţi. Psihologii spun că are traume majore şi fac noul profil al bărbatului-pedofil

“În judeţul Iaşi sunt sute, poate chiar mii de bărbaţi care nu văd nimic rău în a întreţine raporturi sexuale cu fete de gimnaziu. O spun cifrele. Anul trecut, o dată la patru zile, o adolescentă mai mică de 14 ani a fost violată, în jur de 100 de plângeri de acest gen fiind înregistrate de autorităţi. Această cifră, deloc de neglijat, este însă mult prea mică faţă de cea adevărată.”

“adevarul.ro a prezentat în ultimele zile două cazuri dramatice de proxenetism în care au fost implicate minore. Într-unul dintre ele relatam povestea Elenei, o fată de doar 14 ani care timp de un an şi jumătate a fost nevoită să facă sex cu peste o sută de bărbaţi, majoritatea şoferi de TIR. În tot acest timp, fata a fost arsă cu ţigara pe mână, bătută sau drogată de doi indivizi fără scrupule.”