marți, 5 februarie 2013

CONSTITUTIA ROMANIEI 2



 PROPUNERI

ARTICOLUL 5- CETATENIA
1)Cetățenia româna se dobândește, se păstrează sau se pierde în condițiile legii prevăzute de legea organică sau, în caz de puci, prin ordonanță de urgență după modelul: Cui nu-i convine regimul să plece sau “Pe Traian Basescu să-l ia Angela Merkel în Germania!”
2) Cetățenia română nu poate fi retrasă aceluia care a dobândit-o prin naștere dar nici nu contează dacă acela domiciliază în străinătate.

ARTICOLUL 6-  DREPTUL LA IDENTITATE
1)Statul recunoaște și garantează persoanelor aparținând minorităților naționale dreptul la păstrarea, la dezvoltarea și la exprimarea identității lor etnice, culturale, lingvistice și religioase atâta timp cât minoritățile reprezentate în Parlament votează cu puterea, maghiarii votează împotriva președintelui Băsescu și bulibașii își duc supuși în grup organizat să voteze USL-ul. 

2) Măsurile de protecție luate de stat pentru păstrarea identității minorităților trebuie să fie conforme cu principiile de egalitate și nediscriminare în raport cu ceilalți cetățeni români prin masarea de nomazi în case părăsite și/sau în zone civilizate unde vor putea trăi în armonie cu localnicii, din gospodăriile acestora. De asemenea, casele românilor care muncesc în străinătate vor fi ocupate de noii veniți în timp ce majoritatea localnicilor majoritari se vor reloca, lăsând totul în urmă, iar presa va răspândi cu perseverență, până la victoria finală, cultura retardelelor, până la nediscriminarea totală.

ARTICOLUL 7- ROMANII DIN STRAINATATE
Statul sprijină întărirea legăturilor cu românii din afara frontierelor țării, odată la 4 ani când îi cheamă la vot dacă-i avantajează, iar dacă nu, măcar le întreține iluzia că asta va fi o țară în care merită să te-ntorci vreodată și deci merită să-ți faci o casă ori să depui banii în băncile românești. Sigur, românii trebuie să respecte legislația din statele unde merg iar dacă nu, U.E. trebuie să construiască pușcării suplimentare. In acest sens, periodic, se vor elibera infractorii din pușcăriile noastre. Cei care sunt politicieni vor candida iar pe ceilalți îi vom exporta.

ARTICOLUL 8- PLURALISMUL SI PARTIDELE POLITICE
1)Pluralismul în societatea românească este o condiție și o garanție a democrației românești. In acest sens, din USL se vor desprinde două partide, unul de-a stânga și altul de-a dreapta.
2)Partidele politice se constituie și își desfășoară activitatea în condițiile legii și cu sprijinul trusturilor de presă. Ele contribuie la definirea și la exprimarea voinței politice a 40% dintre cetățeni, respectând suveranitatea națională după modelul: USL-ul și Poporul vs. Traian Băsescu și Europa, integritatea teritorială-Laszlo Tokes poate să facă excepție ca să-ntărească regula, ordinea de drept și democrația-mai puțin când se impune o lovitură de stat.

ARTICOLUL 9- SINDICATELE, PATRONATELE SI ORGANIZATIILE PROFESIONALE
Sindicatele, patronatele și asociațiile profesionale se constituie și își desfășoară activitatea conform statutelor lor și în condițiile legii și cutumelor. Ele contribuie la apărarea drepturilor și la promovarea intereselor liderilor de sindicat și opresc cotizația membrilor lor direct după stat fără acordul acestora.

ARTICOLUL 10- RELATII INTERNATIONALE
România întreține și dezvoltă relații pașnice cu toate statele, mai ales cu China, Rusia și țările Americii Latine și cu alte state europene care ne lasă în legea noastră.

ARTICOLUL 11- DREPTUL INTERNATIONAL SI DREPTUL INTERN
1) Statul român se obligă să îndeplinească întocmai și cu bună-credință obligațiile ce-i revin din tratatele la care este parte dar numai până când se vede cu sacii-n căruță pentru că noi nu suntem “slugile” Europei, “vasalii” SUA etc.
2) Tratatele ratificate de parlament, potrivit legii, fac parte din dreptul intern. Dacă e pă “intern” s-aranjează!
3)In cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziții contrare Constituției, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituției, ocazie cu care se mai pot introduce imbecilități ce nu puteau fi supuse unui referendum, cum e aia cu “idealurile revoluției” din 1989. De data aceasta, lovitura de stat din vara trecută va fi numită “exercițiu democratic”, “exercitarea voinței populare” sau cum vor voi “vectorii de opinie” din presă.

ARTICOLUL 12- SIMBOLURI NATIONALE
1)Drapelul României este tricolor: albastru, galben și roșu. La indicațiile Antenei 3 se va studia simbolistica drapelului național în detrimentul celui al U. E.
2) Ziua națională a României și a Protv-ului este la 1 Decembrie când, tradițional, e cea mai câinoasă zi din an, și la ea vor lua parte inclusiv lovitorii de stat că d-aia e Ziua Unirii. Politicienii vor face, în van, apel la unitatea și împăcarea românilor iar televiziunile vor face campanii “românul e deștept” după ce l-au prostit tot anul.
3) Imnul național al României este “Deșteaptă-te române!” pe care maghiarii nu-l pot cânta fiind prea milităros iar pe români îi lasă reci “barbarii de tirani” atâta timp cât dușmanii au fost tot timpul în interior.
4) Stema țării și sigiliul statului sunt, practic, Sigla și Sloganul de partid care zac pe pancarde și afișe veșnice alături de fața hidoasă a candidaților. Nici o lege nu le dă jos, organică sau anorganică.

ARTICOLUL 13- LIMBA OFICIALA
In România limba română e limba oficială dar nu suntem noi d-ăia să ne stea o lege în față apoi, dacă n-ar fi titlurile mari pe ecranele televizoarelor cine ar înțelege despre ce e vorba din limba română debitată de reportera de teren! Noroc de cei din “ținutul secuiesc” pentru că ei n-au nici un program românesc pe cablu!

ARTICOLUL 14- CAPITALA
Capitala României este Municipiul București din cauză că acolo se găsește Casa lui Ceaușescu și Presa Conducătoare și mult-schimbătoare de mentalitate.