marți, 29 iunie 2021

Interesul public de sub starea de alertă

Cît establishmentul illegal și laș se ascunde și pîndește ca un rahat de sub foaia de ziar numită stare de alertă, viața se împuținează natural și chiar voluntar, ca să nu mai cocoșeze spitalele cînd s-o băga și-n laboratoarele de la noi virus Delta.

Specialisti: În toamnă, se vor infecta și vor intra în carantină exact localitățile https://antipresa.blogspot.com/2021/06/breaking-news-vesti-bune-despre-valul-iv.html

Odată pentru că, să mai aduci pe lume un copil, în zilele noastre, înseamnă, ori să fii prost, ori să ai un plan (iar cercetătorul englez cred că știe răspunsul) apoi, pentru că sinuciderile provocate de campaniile TV și tortura din spitale – numite, la șmecherie, “depresii post-covid” - continuă chiar și între valuri, scopul pandemiei fiind atins. E și cazul adolescentului care s-a sinucis în urma unei depresii căpătate în spital-covid și a mamei lui care a murit lîngă el după ce l-a găsit spînzurat. Nu e mare lucru, beneficiile sunt mai mari decît pierderile, nu?!

În același timp, pentru că salvatorii pandemiei au luat o pauză ca să-și panseze pumnii și să se antreneze pentru la toamnă, o vreme, românii pot să moară și fără ajutorul statului și, ce-i mai rău, să fie regretați și conduși la groapă, fără grija raportărilor zilnice.

A murit Florin Condurățeanu, un fel de Joe Cocker al jurnalismului, care performa pentru public din toată ființa lui și cu toată cultura lui enciclopedică, înțeleg, fără să-și facă probleme că se sacrifică pentru un popor de proști, ca alții, și fără să ridice pretenții la statuie.

Altfel, e doar unul din cei mulți din generația veche, aceia talentați, deștepți și liberi, care tot pleacă și ne sting lumina, lăsînd în urmă o suferință, într-o oarecare măsură egoistă, ca atunci cînd pierzi ceva care credeai că-ți aparține și rămîi cu mai nimic, fiindcă atît aveai, de fapt.

Slavă Domnului, că generațiile noastre nu vor stîrni atîtea regrete! Nici n-am făcut mare lucru, dar nici nu vom mai exista în scripte, acum că ne-au aruncat ăștia să înotăm într-o mare colectivă condusă de o entitate abstractă: “Interesul Public”. Care nici ăsta nu există dar are firmă și advertising. Și e pe buzele tuturor. Ultima dată l-am văzut pe botul unei covidate PNL, care justifica astfel urinarea pe vetusta Constituție și pe îndărătnicele drepturi ale omului și legi ale țării ăsteia, țară care, de fapt, nici ea nu mai există, e doar o percepție veche, greșită. Interesul public, zicea asta, îi îndreptățește pe cîlții de la putere să nu respecte legile și, cui nu-i convine, n-are decît să dea sistemul în judecată.

Apoi, așa cum am știut și-am scris că vor face, aud c-au trimis caravanele de eroi prin țară - ăia care sunt atît de doctori pe cît e Pro-tv-ul doctor - ca să-i vindece pe asimptomatici de orice, fiindcă pe bolnavi nu se pricep să-i facă bine. Și mai aud că, la un moment dat, prevenționiștii au stresat oamenii cu mesaje pe telefon să vină la “consultații” și alte analize, probabil la fel de exacte precum detectoarele de covid.

Cred că urmăritorii știu deja, dar n-aș vrea să greșiți: cu d-astea, în arealul meu de răspîndire, nu vii decît atunci cînd voi da eu o comandă!

Nu de alta, dar, dacă tot clamăm schimbarea și pentru că am trăit prea multe regrete, aș vrea să mai moară și altfel de lume, de-acum încolo, după care să-mi pară și bine!  

https://antipresa.blogspot.com/2021/06/lasati-vrajeala.html#more

https://www.libertatea.ro/stiri/din-12-proiecte-lansate-de-ministerul-cercetarii-9-sunt-pentru-sri-armata-spp-sts-si-mai-3620783

https://freefrompress.blogspot.com/2021/05/ce-contine-vaccinul.html