luni, 9 mai 2016

Mai trebuie să moară oameni?



Dacă nu vor fi deconspirate contractele presei cu negustorii de medicamente și rolul ei în marketizarea bolilor, înseamnă că mai trebuie să moară oameni!

Dacă nu vor fi deconspirate “sponsorizările” partidelor, politicienilor și “vedetelor” , ca și rolul lor în marketizarea bolilor, înseamnă că mai trebuie să moară oameni!

Până când nu vor ajunge în pușcărie cei care au mințit poporul cu televizorul practicând cea mai cruntă formă de menghelism, teroarea psihologică, vor tot muri oameni!

Deocamdată, ultima lovitură dată de “bestie”- după alungarea unui sfert de populație afară din țară, “diagnosticarea” celorlalți cu forța și transformarea țării noastre în piață de desfacere pentru Big Farma și pentru oricine crede că mai trebuie să moară oameni- a fost “știrea” că românii născuți după Cernobâl (1986) fac copii malformați și/sau bolnavi de cancer.

Deci, mai trebuie să moară oameni!

P.S. Dezvăluirile despre dezinfectanții diluați nu au fost făcute de …Presă! Au fost făcute de jurnalistul Cătălin Tolontan și colegii lui de la Gazeta Sporturilor, preluate, într-un târziu, de presă din cauză că internetul déjà le preluase iar acum tot presa încearcă mușamalizarea, ca și în cazul Colectiv și în toate celelate cazuri de după “89, cu aceleași texte:

-avem doctori minunați (e adevărat dar nu despre aceia minunați vorbim acum)

- trebuie să se întoarcă guvernul politic fiindcă doar acela știe cum să gestioneze situația (da, adică să înăbușe știrea și să continue să “omoare” oameni în liniște ca și până acum)

- nu avem personal medical sufficient (asta de zeci de ani iar unul dintre motive este că baronii spitalelor înșiși nu vor să pătrundă nimeni din afară, e ca în politică și învățământ; un alt motiv vine de la mă-ta Europa (acu’ nițel fugărită de taur) care a dat comandă de exod de medici din est, cu care creează o concurență neloială pentru proprii medici pe care îi șantajează acum cu contracte de muncă dezavantajoase- fără concediu și ore suplimentare neplătite- din care cauză medicii lor îi urăsc pe medicii noștri care ajung acolo.

-medicii sunt prost plătiți (binențeles, majoritatea medicilor sunt prost plătiți, asta și pentru că vreo câțiva dintre ei sunt exagerat de bine plătiți, inclusiv de Big Farma, atât de bine plătiți încât n-au vrut niciodată să protesteze pentru salarii mai mari; medicii sunt prost plătiți ca să fie determinați să plece sau să-și ia “dreptul” de la oricine vrea să vândă statului român medicamente de zeci de ori mai scumpe sau doar mat proste (pun pariu că nici măcar antibioticele nu mai sunt ce-au fost și d-aia nu-și mai fac efectul!) și ca să nu fie doar politicienii în situația de “necinstiți” cu salariu mic

-5-6 mld. € nu sunt destui bani pentru Sănătate (asta nu se va putea spune decât atunci când vor fi eliminați intermediarii din achizițiile de tot felul împreună cu toți hoții din sistem

-binențeles, nelipsitul reproș periodic adus Justiției care, în loc să se ocupe de chestiuni importante- doar mor oameni, nu-i așa!- își pierde vremea hărțuind politicieni și afaceriști patrioți- băștinași, adică- d-ăștia care sponsorizează și presa; de-aici se poate schimba subiectul imediat mai apoi: morții cu morții, viii cu viii, atât i-a fost viața deși doctorii au făcut tot ce-au putut, ne rugăm pentru victime, aprindem lumânări în memoria… .
  
Pe vremea lui Ceaușescu era o vorbă: Ultimul care pleacă (din țară) să stingă lumina!
Acum a ajuns vorba la Ultimul care rămâne în viață, să aprindă o lumânare!



Şi încă ceva de ultimă oră: e adevărat că se fac operații nenecesare, mai ales pe copii, pacienții fiind folosiți drept material de studiu pentru studenți și doctori?
La fel, este adevărat că românii sunt cobai pentru producătorii de medicamente?”  


“O explicaţie a dezastrului din sistemul de sănătate. „Sunt firme agreate de minister fără de care nu se poate face nicio tranzacţie”” http://www.gandul.info/interviurile-gandul/o-explicatie-a-dezastrului-din-sistemul-de-sanatate-sunt-firme-agreate-de-minister-fara-de-care-nu-se-poate-face-nicio-tranzactie-15284612

De ce cade părul după tratamente oncologice. Medic: „Chimioterapia este cea mai periculoasă medicaţie umană“ Citeste mai mult: adev.ro/o6ooio