miercuri, 26 octombrie 2022

Pensionarii nu merită să li se mărească pensia

 

"Pensiile trebuie crescute cu rata inflaţiei, adică 15-16%, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor, lider al UDMR, care spune că pensionarii merită acest effort.”


Să nu acceptăm infiltraţiile elitiste!

Discuţia interminabilă despre pensii e noul usturoi. Cui îi miroase, cui îi pute, cine dă mai mult - şi tinde să dureze cît pandemia insinuată recent, dacă nu cumva cît “Războiul lui Putin”.

Să nu uităm de unde am plecat! Pensionarilor trebuie să li se acorde doar ce li se cuvine - contributori fiind, adică să li se respecte drepturile consfinţite prin lege - nu ceea ce cred politicienii că merită sau nu merită şi în nici un caz ce pică de la “masa bogaţilor”. Pensionarii nu sunt asistaţi social, deşi, de multe ori sunt băgaţi, la ştiri, în masa celor cărora statul le dă ceva, alături de copiii care primesc alocaţiile acelea amărîte.

Poate că liderul UDMR n-a vrut să sune chiar aşa, dar vorbele pot genera unora profit nesperat, ştiut fiind faptul că noua orînduire mondială se vrea un system de tip - communism pentru săraci, capitalism pentru elitişti. De aici, unii care merită, alţii care nu merită.

De pildă, propunerea USR-istă de a mări doar pensiile foarte mici, pînă vor fi aduse la nivelul celorlalte ceva mai mari, dar tot mici - este pentru a egaliza o pătură socială ce urmează să stea sub fundul ăstora de-şi zic "educaţi". Pentru că, elitismul este o dambla, nu este atributul celor mai deştepţi oameni din lume, cum s-ar crede.

Elitismul este ignobil, lumea bună nu aderă la aşa ceva.

De pildă, elitism este să mergi într-o zi cu bicicleta pînă la mare - îndemnîndu-i pe alţii să facă asta permanent, doar ca să-ţi facă ţie loc pe stradă, să circuli lejer cu maşina aia în care te urci cu scara. Asta a făcut un influencer, exemplu de propagandist al cauzei elitismului.

Slavă Domnului, că influenţărismul a primit un loc în nomenclatorul de meserii, fiindcă prea se dădeau toţi analişti şi consultanţi.

Alt exemplu – flagrant, nu alta, este atunci cînd un judecător cadoriseşte un pedofil dovedit, cu pedeapsa minimă, şi aia suspendată, motivînd că… are studii superioare. Nu e un caz izolat, începe să devină o practică unitară.

Un exemplu care a marcat implementarea forţată a traseului spre comunismul elitist, în zbor, a fost simularea de pandemie transformată în catastrofă, a cărei recuzită de propagandă a creat o clasă de “specialişti” – formată dintr-un amalgam de indivizi din orice domeniu – şi i-a incriminat pe toţi cei care indicau evidenţa, legea, normalitatea, inclusiv pe specialiştii din domeniul util în acea perioadă.

La fel, simularea de catastrofă nucleară – mîncarea de gîndaci despre asta e – nu-l implică pe elitistul Bill Gates, de pildă, care a zis că el o să mai mănînce carne din cînd în cînd, şi după ce clasa de jos va ajunge să-şi potolească pipota cu crănţănele de furnică.

De fapt, ce se urmăreşte, prin intermediul atîtor simulări, conştientizări, boli inventate şi diagnosticări abusive, este găsirea elixirului universal, numit generic “vaccin universal”, pentru infiltraţii care s-au autopropus să ne conducă.

Că, doar n-o fi pentru noi, care şi-aşa suntem prea mulţi!

P.S. E adevărat că oamenii consumă prea multă carne, dar asta pentru că… ştiinţa a distrus legumele şi fructele. Noroc cu pandemiile successive care vor distruge gustul şi mirosul!



"Pensiile trebuie crescute cu rata inflaţiei, adică 15-16%, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor, lider al UDMR, care spune că pensionarii merită acest efort, notează Agerpres.”    https://www.wall-street.ro/articol/Economie/290881/kelemen-hunor-pensiile-trebuie-sa-creasca-cu-rata-inflatiei-pierdem-bani-din-pnrr-daca-nu-adoptam-noua-lege-a-pensiilor.html#gref



“„Chestiunea este destul de complexă pentru că până la urmă realizarea biotehnologică seamănă puțin cu o senzație de autodumnezeire care poate deveni periculoasă și nu numai în sensul filozofic.”  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24626421-bazeaza-bill-gates-cand-cere-tarilor-bogate-consume-carne-artificiala.htm



Un journalist, care servea şi atunci cauza (în timp ce nouă ne serveau anticorupţia), i-a urat doctorului Mencinicopschi să mănînce “sănătos” la puşcărie. Acum e…  https://antipresa.blogspot.com/2022/10/prof-dr-gheorghe-mencinicopschi.html



https://economie.hotnews.ro/stiri-finante-25364646-cati-bugetari-are-romania-ministerul-finantelor-peste-1-262-milioane-posturi-erau-ocupate-institutiile-autoritatile-publice-decembrie-2021.htm