vineri, 17 aprilie 2020

Sărbătoarea învierii “Bunătății” și Generația Covid



Nu contează că nu puteți merge la biserică, stați în casă, pentru că, pînă la urmă, sărbătoarea asta este despre bunătate, zicea o insipidă la televizor!

Ştiți, bunătatea aia care donează bani la spitalul “Sf. Prelungirea vieții”, mai ales după ce se va implementa diagnosticarea în masă, la care politicienii români s-au angajat, în secret, așa cum sunt angajați polițiștii să facă planul la amenzi.

Ce ziceți, dacă Președintele și camarilla aferentă le-ar fi zis autointitulaților creștini din țara asta folcloroasă, împuțită de muzici de suflet și icoane făcătoare de minuni:

- Cine crede în Christos, îi dăm Covid!

Credeți că s-ar mai fi vîndut vopsea de ouă?

Dar, Crăciunul trecut, a observat cineva despre ce-a fost? Da, despre bunătate. Despre donatori și cerșetori. Nici măcar o dată nu s-a amintit ziua nașterii lui Isus Christos la știrile de seară și nu numai! Nici măcar o dată și n-am văzut pe nimeni să bage de seamă!

Tot așa, cum, nu văd pe cineva să observe că specialiștii “crizei de coronavirus” încep să manipuleze motivarea stării de urgență spre împroșcarea românilor cu iresponsabilitate și cu execrabilul “indisciplinați”. Asta, pentru că, specialiștii altor țări, mai neatîrnate, dar chiar și specialiști români care nu se bucură de aprecierea prezentatoarelor TV, demontează, pas cu pas, miturile urbane despre acest virus.

Așa stînd lucrurile, o doctoră a declarat că ea s-ar putea feri de covid, oriunde ar merge, fiindcă știe cum, e atentă etc., deci, deducem de aici că nu se ia din orice poziție, chiar și din șpagat, de sub orice mască, de la patru metri distanță, după orice pală de vînt și direct prin epidermă, așa cum s-a înțeles din campaniile telemedicale. Alții au început să argumenteze că nu se putea accepta o formulă, cu distanțare socială, de participare la sărbătorile religioase de Paști fiindcă, știți cum sunt românii, s-ar fi îmbulzit oricum.
Deci, pînă la urmă, covidul ăsta este foarte… și nu prea este, dar românii sunt problema.

S-a cotit toată contagiozitatea spre poporul nespălat și prost. Asta, pentru că, se știe, suedezii, de pildă, își sfătuiesc cetățenii cum să nu se contamineze dar nu-i încuie în casă. De aceea, în Suedia, înțeleg că s-a realizat imunizarea în masă, în timp ce la noi au luat virusul doar vreo 10%, de unde și amenințările cu dictatura militară timp de doi ani. C-așa-i la noi, epidemie originală, cămila trebuie să aibă minim șase cocoașe, ca s-atingă pragul minim de imunizare de 60%.
Bun, acum că ne-am lămurit că Isus a fost înlocuit cu Sf. Covid și că poporul necredincios în coronavirus trebuie arestat la domiciliu, aș mai avea ceva observații și întrebări.
Mai întîi, să observăm că dreptul la muncă al românilor mai există doar pentru românii care pleacă să muncească în alte țări, în timp ce angajații din țară nu mai au acest drept. Noi mai facem parte din UE? Fiindcă, și pe vremea dictaturii comuniste erau români trimiși să muncească afară, pentru restul, granițele rămîneau închise!

Acum, o întrebare, pe care nu și-a pus-o nimeni: Dacă sunt cetățeni români care vor să vîndă tot și să plece definitiv din țară, se poate, sau suntem prinși aici ca pe vremea lui Ceaușescu?

A doua observație, se instalează dictatura pas cu pas. Mai întîi o lună de stare de urgență, apoi prelungirea cu încă o lună, cu și mai multe restricții (înțeleg că s-a anulat chiar și dreptul la viață privată), pentru ca, aseară, să iasă Dr. Cercel și să preia comanda țării: persoanele în vîrstă să nu mai iasă deloc din casă, pot să comande alimente on-line, iar munca nu poate începe decît după jumătatea lunii iulie și asta într-un scenario optimist. Septembrie-octombrie, zice tot el, înseamnă sezonul următoarei cocoașe de covid deci, una, peste alta, din ce insinuează și alți Doctori (doar e pandemia lor), doi ani. Între timp, nu se străduiește nimeni să pună la punct un tratament (deși sunt idei și propuneri chiar din partea specialiștilor români), fiindcă tratarea bolnavilor nici nu se compară, ca profit și controlul maselor, cu vaccinarea globală. Îți dai seama, ce-ar însemna să vinzi 7-8 miliarde de vaccinuri?!

Bonus, tratarea, pînă la moartea sigură (sau cu “prelungirea vieții”) a îmbolnăviților din cauza izolării, adică depresia adăugată la lipsa de soare și de mișcare.

În fine, vestea bună a stării de urgență, anunță sociopații din televiziunile românești, este că, pe stare de urgență nu se mai fac avorturi deci covidomania va naște multe “bucurii” peste nouă luni. Din violuri, din greșeală, din urgență…

Odată cu o nouă eră, se va naște, în rezervație, Generația Covid, bună pentru televiziunile românești, bună și pentru biserica ortodoxă!

P.S. În timp ce, o bătrînică (o văd mereu) va sta atîrnată de gardul bisericii, fără să poată intra, doar atîta timp cît îi ia “cetățeanului de bună-credință”, cum îl numește presa pe turnătorul vigilent (asta, da, reînviere!), să sune la presă, apoi să vină poliția și s-o zgornească să-și ia lumina de la televizor, împuțiții cartierelor vor împroșca sărbătorile cu manele trei zile și trei nopți.
Rugați-vă pentru “morții stării de urgență”, care ies din spitale în sicrie bătute-n cuie!

Dr Bogdan Marțian, șeful Clinii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, a explicat, la Interviurile DC News și DC Medical, că este posibil ca tratamentele actuale pentru coronavirus și COVID-19 să fie greșite! Nu plămânii sunt primii atacați, ci sângele!”  https://www.dcmedical.ro/dr-bogdan-mar-ian-covid-19-teoria-care-doboara-ce-tiam-plamanii-sunt-victime-sangele-e-problema_616506.html

“Israelul, care are cea mai mică rată a mortalității din lume (sub 0,5%), 57 de decese la 8.904 de infectați, și SUA au început deja tratamentul cu plasmă.”
Citeşte întreaga ştire: Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pentru pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”