luni, 22 noiembrie 2021

Moartea vine de la București!

Să zicem că, la momentul ăsta, circulă prin lume două virusuri: unul fals (fantoma) și unul real. Totul a pornit https://antipresa.blogspot.com/2021/11/comunicare-onesta.html#more


Moartea vine de la București!

De la Parlament, în principal. Cred că, măcar acum, toată lumea s-a prins că un prim-ministru general de armată a fost intenția politicienilor, încă de la instalarea stării de urgență. Acum, suntem la faza la care ne jucăm de-a starea de alertă rea și starea de alertă bună. Fiindcă starea de alertă a omorît oameni. Să dai asemenea putere unor descreierați… Era evident ce-o să se-ntîmple. Protocolul n-a salvat pe nimeni. Asta nu e “ciumă” și nu justifică tratarea tuturor de covid, în timp oamenii mor de… abces, să zicem. Este o aberație. Sub pretextul că salvează oameni, deranjații mintal omoară cît mai mulți. Asta a votat Parlamentul României.

Cît privește trimișii noștri în Parlamentul European…

 

Uitați-vă la ei! Credeți că ăștia ar zice: Renunț la venitul meu de zeci de mii de euro, fiindcă nu accept să-mi omorîți poporul?!

Nici vorbă! Moartea aduce venituri incredibile!

Apoi, să zicem că lucrurile nu mai puteau continua așa. Sănătatea costă! Lăsăm la o parte că ea costă fiindcă așa trebuie și că multe medicamente nu sunt altceva decît generice cu aromă de portocale sau, pur și simplu, niște innovative bune de nimic. Asta e, costă.

Nu se putea face privatizarea sistemului sanitar fără atîtea victime colaterale? Binențeles că se putea. Taxai anumite servicii medicale. Le puneai la dispoziție, în sistemul de stat, după care înmînai pacientului nota de plată la ieșirea din spital. Cei mai mulți s-ar fi străduit și le-ar fi plătit. Ar fi ieșit bani din asta, pentru că românii au cheltuit la greu pe analize… la privat. Dar, nu s-a vrut. S-a vrut omorîrea cetățenilor români.

Așa cum nu s-a vrut punerea la punct a unui system de învățămînt online. S-a vrut prostirea copiilor români. Plecarea din țară a familiilor din această cauză.

Acum, înființăm un minister al familiei. Vor fi interzise întreruperile de sarcină și contracepția și o luăm de la capăt: o națiune mai compliantă.

Specialiștii “cap de măciucă” au luat populația în custodie și n-au reușit s-o țină în viață pînă să-și primească recompensa.  https://antipresa.blogspot.com/2021/11/ghiogarii.html

De ce ai vaccina anti-covid copiiihttps://freefrompress.blogspot.com/2021/11/de-ce-ai-vaccina.html