marți, 16 noiembrie 2021

De ce ai vaccina anti-covid copiii


Moartea vine de la București! https://freefrompress.blogspot.com/2021/11/moartea-vine-de-la-bucuresti.html#more

De ce ai vaccina anti-covid copiii, care nu fac forme grave de boală și ar putea dobîndi singuri imunitate, sau pe aceia care au anticorpi suficienți cît să nu se îmbolnăvească? De-al dracu’, ca să le faci rău! Și ca să creezi un precedent: testarea obligatorie a medicamentelor pe sute de milioane, dacă nu miliarde de oameni, de pe tot globul, fără să-ți asumi nici o răspundere. Big Farma are pe țeavă, se pare, vreo 14-15 vaccinuri anti-cancer, care așteaptă la rînd. Într-o zi, cei doi litri de apă pe zi vor fi înlocuiți cu două kile de vaccinuri.

Știu că toată lumea așteaptă marea “răscoală” din satul global, care se va întîmpla mai curînd decît cred unii, dar revoluțiile, oricît ar suna de tentant și inevitabil, nu fac decît să înlocuiască tiranii între ei.

De la o vreme, băltesc prin televiziuni o samă de broaște fierte care pun uciderea pacienților cu pneumonie-covid, prin cunoscuta metodă “am interzis medicamentele adecvate în toate farmaciile și spitalele din România”, pe seama nevaccinaților. Mai exact, mesajul lor - uneori pe ocolite, alteori de-a dreptul peste față – este: Uite, ce ne-ați determinat să facem, voi, ăștia care nu v-ați vaccinat!

Unul dintre opăriții ăștia a făcut, din amenințarea de mai sus, un adevărat spectacol la un post tv, pe fondul unei crize de nervi - probabil într-un moment de insanitate temporară, stabilit cu exactitate, de la distanță, de către Justiția din statul eșuat - care nu s-a sesizat din oficiu și de psihiatrii care internează forțat numai îndărătnici, nu și demenți.

Da. Revoluțiile sunt inevitabile dar mai importantă ar fi Justiția.

Și nu, nu poți să invoci, numai cînd îți convine, reguli care se aplică în Europa, fiindcă niciunde nu s-a întîmplat ce se-ntîmplă la noi. Pînă cînd nu-i văd pe unii, cel puțin, prinși, legați și tîrîți din aeroport (sau de unde or fi), direct la pușcărie, ca pe interlopul ăla din Costa Rica, nu mă interesează ce măsuri iau alții.

Pe noi, indifferent de pandemie, tot băștinașii care țin morțiș să ne manevreze, ne vor termina mai repede.

Precizare - Big Farma se referă la un cartel medical criminal, care a eliminat concurența prin metode specifice (mită, șantaj, amenințări, reclamă mincinoasă etc.) iar acum “creează nevoi”, ca orice afacere ordinară.

https://antipresa.blogspot.com/2021/11/ghiogarii.html#more

 „protecția mai mult ca niciodată a dreptului de a avea o altă opinie (the right to dissent)”  https://gandeste.org/analize-si-opinii/andrei-marga-ce-ne-uneste/122487/

Veți vedea și vă veți cruci și când veți afla cine sunt donatorii Smurd. Dincolo de ceea ce a pompat statul român.

Nu care cumva avem de-a face cu o oribilă afacere cu moartea? Nu care cumva unii câștigă cu cât se contaminează și…”  https://inpolitics.ro/caracatita-arafat_189313014.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=caracatita-arafat

Elitele s-au concentrat zeci de ani pe dezvoltarea tehnologiei care invadează și distruge spațiul privat interior al oamenilor, unde se află libertatea de a gândi și de a decide. De ce se vrea asta?  https://www.national.ro/stiri-externe/mass-media-mainstream-de-la-manipulare-la-marea-resetare-742653.html

Acum, binențeles, sunt un om mai bun.  https://antipresa.blogspot.com/2021/11/care-e-treaba-cu-injectia-asta.html