duminică, 14 noiembrie 2021

Black out? By all means!

Acum, binențeles, sunt un om mai bun.  https://antipresa.blogspot.com/2021/11/care-e-treaba-cu-injectia-asta.html


Binențeles, că se poate! Organizația se ține de cuvînt întotdeauna. Pandemii, incendii, foamete, criza apei? Toate sunt programate. Black out? Nici o problemă!

Ce-i drept, nici Conspiraționiștii n-au dat chix deloc. Dacă, după vaccinarea globală forțată, decrepitele organizații internaționale care au inventat resetarea ca să se salveze de la extincție, o confirmă și p-aia cu celebrul black-out însoțit de holograma lui Isus Christos…

Mă scuzați, dar… chiar c-am dat-o dracu’! Ȋți dai seama, să dispară Alina Mungiu-Pippidi și Petrică Mâțu Stoian din peisaj!

Moartea vine de la București! https://freefrompress.blogspot.com/2021/11/moartea-vine-de-la-bucuresti.html#more

Altfel, nu e deloc imposibil. Nici vocea din “off” a lui Big Brother n-ar fi de colea iar colaboraționiști se găsesc destui să-l mărturisească.

Dictaturile se instaurează și se mențin cu privilegiați. Mai ales cu privilegiații aparatului de stat.

Excelente tehnici de supraviețuire. - “Dacă 100 de oameni cumpăra câte 10kg fiecare, o tonă e gata vândută. Dar dacă sunt 1000 de oameni? Imaginați-vă ce înseamnă pentru un producător să știe că poate să-și vândă marfa direct din camion, fără…”  https://gandeste.org/analize-si-opinii/dan-diaconu-nu-mai-intrati-in-magazinele-alimentare-care-v-au-refuzat-intrarea/122332/