vineri, 22 ianuarie 2021

Trăiești, doar dacă te vaccinezi! Dar nu e obligatoriu!

 https://antipresa.blogspot.com/2021/01/in-romania-te-mintuiesti-nu-te-vindeci.html


Mai întîi, ca să vadă și pandemiștii plătiți cum arată o știre adevărată - nu fake-news-urile pe care le dau ei zi de zi, fără jenă - uite, ce spune Dr. infecționist Ion Alexie/ Las Vegas, la Marius Tucă Show! În afară de faptul că s-a descoperit un nou medicament foarte efficient împotriva coronavirusului cel nou, Ivermectina, ceea ce ne bucură maxim fiindcă un tratament i-ar rupe pe genunchi pe propagandiștii pandemiei perpetue, Dr. I. Alexie spune că s-a vaccinat, că poartă mască și recomandă fie vaccinarea, fie profilaxia (foarte simplă, de altfel) cu acest medicament pentru protejarea personală și a celor din jur, fiindcă a întîlnit cazuri cînd personae vulnerabile au decedat după ce au fost îmbolnăvite de cineva care a trecut prin boală fără probleme.

Nu-i așa? Exact pe placul pandemiștilor! Dar, prima parte, aia cu Ivermectina, v-a plăcut?

Fiindcă n-am văzut-o preluată, în flăcări, pe toate posturile, p-acolo pă unde să prezintă grafice pentru proști, cu eficiența vaccinului minune. În schimb, medicamentul care vindecă noul coronavirus a fost interzis de la vînzare fără rețetă. La fel, G. Becali a povestit disperat cum, după ce a reușit să obțină aprobarea de a aduce în țară un medicament cu același efect și chiar a găsit un lanț de farmacii care să-l comercializeze fără adaos commercial, toată marfa i-a fost săltată și băgată în spitale. (România TV)



În timpul ăsta, păduchii din Parlament stau ascunși de frica deratizatorului DNA iar omul stă în plasa stării de alertă și a protocolului de internat cu forța, tratat cu nu-știm-ce și expediat cu picioarele înainte, direct la locuința de veci.

Apropo, aud că în noiembrie 2020 au murit cu 14 769 români mai mult decît în Nov. 2019. Și, apropos de fake news: presa a rotunjit cifra în jos, la 14 000, cu singura adăugire că 4 000 ne-au fost răpiți de Covid. Dar cu ceilalți 10 000 ce s-a întîmplat? Cine i-a omorît pe ei? (Am zis bine, Covidul e o ființă... supranaturală, nu?!)  

Deci, cu toată recunoștința pe care o port acestui doctor român din Las Vegas, care își rupe din timpul lui de odihnă ca să fie de folos și abrutizaților sistemului sanitar din România, n-am să-i urmez exemplul, fiindcă noi, aici, suntem într-un război mai letal (cum ar zice americanii) decît oriunde în lume. Fac o precizare: îi zic “recunoștință” și nu “respect” (care e subînțeles!) fiindcă omul n-are nevoie de ode imbecile cu eroi, care să-i spună unui doctor că e doctor și, deci, salvează vieți.

Apoi, ca să nu uit, am urmărit pe CNN toată ceremonia de implantare a noii conduceri de la Washington D.C. Că Joe Biden și-a pregătit și recitat un discurs ca și cînd și-ar fi susținut pledoaria finală înainte de o posibilă condamnare definitivă, e de înțeles. Însă comentariile ăstora de la CNN… sunt de neînchipuit. Pe posturile noastre nu se va spune dar, înainte ca Familia Biden să intre în “noua ei casă”, jurnalistul imparțial al postului și-a dat cu părerea că trebuie să se fii făcut o curățenie extraordinară în White House după fostul Președinte, fiindcă, știm, Familia Trump nu credea în respectarea strictă a regulilor în ceea ce privește coronavirusul.



   

https://inpolitics.ro/statele-unite-prima-victima-a-razboiului-cu-scleroza_18447679.html

“Practic, numărul deceselor înregistrate în luna noiembrie 2020 a fost de 34.769 de români, față de puțin peste 20.000 în noiembrie 2019.”  https://m.hotnews.ro/stire/24539567