duminică, 17 ianuarie 2021

Sindromul Stockholm cu îmbunătățiri progresiste



“Toți acești oameni nu ar trebui decît să mulțumească în genunchi cui a creat vaccinurile astea… “ https://www.romaniacurata.ro/ce-dovedeste-moartea-lui-bogdan-stanoevici/

Și, dacă tot au ajuns acolo, ar putea și ei să “ofere iubire” celor care i-au luat ostatici. Doar de-asta s-a făcut atîta campanie de solidarizare între “eroi” și prizonierii lor.

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/aurul-penticostalii-si-ardelenii.html

Apoi, să lămurim ce semnifică sloganul epocii anormale (“noul normal” nu există!), instalate prin perfidie, “Libertatea ta se termină unde începe sănătatea mea!”.


E simplu: prelevarea de organe cu “acordul prezumat”, adică dacă îmi trebuie un rinichi de la tine trebuie să mi-l dai, de exemplu, sau, și mai greu de refuzat, un transplant de măduvă. Știți că, într-o vreme, Big Farma a cerut ADN-ul a milioane de oameni ca să întemeieze o bază medicală globală de date din care, printre alte lucruri bune, să stabilească rapid compatibilitatea între șobolanii umani și să trateze, nu-i așa, leucemia. Persoane privilegiate ca doamna de mai sus vor fi servite imediat cu prelungirea vieții.

Acum, o precizare. Cînd am spus că n-am mai ieșit niciunde fiindcă nu port și nu voi purta mască niciodată, nu m-am plîns. Nu sufăr de lipsa shoppingului nici măcar un pic și nici de lipsă de socializare sau de ciorbă de burtă. Adică, n-avem voie să primim colindători în casă? Serios, vrei să mă omori! Mă doare-n niciunde de astfel de mărunțișuri!

Însă, nu voi purta “masca pandemiștilor” niciodată. În toate celelalte privințe, eu îți spun ție ce-o să fac, nu tu îmi spui mie ce să fac. Iar asta voi spune după ce voi mai pune în ordine cîteva lucruri. Deocamdată spun doar atît: ultima dată cînd m-a învins pe mine sistemul medical s-a întîmplat deja! O să povestesc asta în Mr. Morbos.

În ce privește protocolul sanitar, care a ucis oameni anul acesta prin neacordare de îngrijiri medicale întocmai cum ar fi trebuit și la timpul potrivit, nu e chiar o noutate. Scoaterea din schema de tratament a hidroxiclorochinei, medicament care ar fi salvat oameni și care și-a arătat eficiența timp de peste treizeci de ani, este un gest șocant doar pentru că a fost făcut pe față și a fost contestat de specialiști recunoscuți precum Dr. D. Raoult. Însă, românii băștinași, mai ales cei după o anumită vîrstă și care nu sunt privilegiați ca autoarea de mai sus, sunt tratați de multă vreme doar cu medicamente cărora li se face reclamă la televizor. Ideea e că, pe sistemul “totul sau nimic”, oamenii sunt adaptați la ce se mai numește acum “știință” și nu invers. Se creează o nouă specie, formată din cei care n-au pierdut “lupta cu boala”, astfel că, în Viitor, medicamentele vor fi întotdeauna bune iar noțiunea de malpraxis va dispărea.

În concluzie, pandemia instaurată prin viclenie nu va dispărea niciodată, dacă CNA-ul și Parlamentul nu vor obliga la transparentizarea banilor care circulă dinspre Big Farma către cei care o susțin!



“Toți acești oameni nu ar trebui decît să mulțumească în genunchi cui a creat vaccinurile astea și celor care prin generații de sacrificii au convins statele că trebuie să plătească pentru sănătate, care în materie de epidemii e supremul bun public. Nu un bun privat, asupra căruia ai decizie proprie, ca la alte boli, sau la sinucidere.”  Orice om care poate îmbolnăvi pe altul își pierde libertatea de a decide asupra măștii sau vaccinului. Asta e condiția umană, nu decizia vreunui guvern.”  https://www.romaniacurata.ro/ce-dovedeste-moartea-lui-bogdan-stanoevici/



Your DNA could help make new drugs. But should you share it?  https://eu.usatoday.com/story/tech/talkingtech/2018/07/31/your-dna-could-help-make-new-drugs-but-should-you-share/853553002/

https://www.theatlantic.com/science/archive/2018/07/big-pharma-dna/566240/



“ DNA testing companies are starting to profit from selling our data on to big pharma. Perhaps they should be paying us”  https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/feb/16/dna-hugely-valuable-health-tech-privacy