luni, 7 decembrie 2020

Cine a cîștigat alegerile parlamentre 2020? Republica Moldova!

 

Ce ziceți, să ne mai spălăm pe mîini?

“Neprezența la vot e o formă de vot.” Niels Schnecker/RTV

Cineva a înmulțit pîinea și vinul

I se spune partidul ieșit din spuma mării sau HAUR (S. Mânăstire/B1 TV). Cum, să nu! Ar putea fi chiar o mutație a coronavirusului nou, însă e doar un partid pro-vita, să nu ne facem că nu vedem!

Dacă ne uităm pe Wikipedia, liderul acestui partid nu e chiar așa de nou. Ȋncă de prin 2006 tot activează încolo și-ncoace, militînd pentru unirea românilor din Basarabia cu țara mamă, criticînd comunismul, convingînd diaspora să-I voteze, ba chiar, scriind vreo două cărți. Să spunem că tot rușii au făcut asta? Ar fi prea simplu.

Binențeles că habar n-aveam, pînă de curînd, de existența eroului din linia întîi care tocmai a spart baricada de la intrarea în Parlament, fiindcă nu mă uit pe rețelele sociale de tip facebook. Prima dată cînd l-am văzut a fost în ultima săptămînă de campanie, la M. Tucă/Aleph News, iar omul nu s-a dat după tufiș: partidul lui crede în “viața încă de la concepție” iar, în Parlament, se va preocupa de ce-l macină mai mult, anume, creșterea demografică, și va face demersuri ca să schimbe legislația în acest sens. Binențeles, nu poate face asta singur dar penticostalii din Casa poporului, evanghericanii și PNL-ul abia așteaptă. Și dacă nu ei, creierul ascuns în spuma mării îi va influența cu flacăra violet!

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2020/12/pacient-internat-cu-forta.html#more

Să ne aducem aminte că “femeile din PDL”, împinse în față ca niște vite de Baconski și alții, au scos de sub fuste programul pentru “o alegere informată”, care era, de fapt, un program de teroare psihologică asupra celor care voiau să facă întrerupere de sarcină. Raluca Turcan a ținut și conferințe despre așa ceva, dar nu la București, la vedere, ci mai depărtișor iar presa complice n-a făcut vîlvă. Așa ne-am trezit că, deși am votat PDL, am trimis în parlament un partid de “dreapta-creștină”, o mutație de neconceput pentru votanții democrat-liberali, care s-a transformat, la ordinul creierelor externe, în ARD.

Acum, înțeleg că liberalul R. Bogdan l-a felicitat călduros, încă de aseară, pe liderul AUR iar astăzi, pe lumină, s-a anunțat că și popularul T. Băsescu a trecut pragul cu partidul său, spre parlament călcînd. Pro-România lui V. Ponta și C.P.Tăriceanu au fost primii sub linie, pentru că “stîngă” e destulă și nici nu e conformă, adică nu susține căsătoriile LGBD…Q .

Fiindcă, despre asta a fost vorba tot timpul: acea împărțire, cu forța, într-o stîngă și o dreaptă anti-democratică, care reprezintă doar 20% din populație.

Deci, rușii? Nu prea se susține, pentru că nu “rușii” au votat în Landul Ro. Deși, la Aleph News, numitul G. Simion a agățat în platforma lui ocrotirea micilor producători (și a picat numai bine pe închiderea piețelor), pare neverosimil c-ar fi putut strînge, singur, după jos, 500 000 de voturi. Cineva a înmulțit pîinea și vinul.

Poză de final – Marius Tucă l-a întrebat pe liderul AUR ce-ar face el dacă ar ajunge în fața mai-marilor de la Bruxelles, altfel decît actualii politicieni pe care îi acuză de non-combat în fața intereselor străine de neam. Răspuns: Le-aș spune “- Tu eşti Mircea?/ - Da-mpărate!/ - Am venit să mi te-nchini,/ De nu, schimb a ta coroană într-o ramură de spini.” (M. Eminescu, Scrisoarea a III-a)

O. K. Mai țineți mult școlile închise?!

https://recorder.ro/cum-a-ajuns-aur-a-patra-forta-politica-din-romania/


„Marius Tucă Show”, 2 decembrie 2020. Invitați: Ion Cristoiu, Catinca Tăbăcaru și George Simion    https://www.youtube.com/watch?v=qE9L1dVaKj4

11 aprilie 2012 - “Preambul. Pe 14 martie, Fundația Creștin-Democrată (condusă de Theodor Baconschi) și organizația de femei a Partidului Democrat-Liberal (reprezentată de Sulfina Barbu și Raluca Turcan)…”  https://www.criticatac.ro/tiu-femeile-ce-fac-atunci-cind-avorteaz/

https://www.mediafax.ro/life-inedit/fuego-a-primit-titlul-de-artist-al-poporului-in-republica-moldova-9982098

https://evz.ro/medicii-ne-dau-o-veste-mare-noul-medicament-antiviral-care-opreste-transmiterea-coronavirusului.html