joi, 3 decembrie 2020

Vaccinul pe înțelesul gospodinelor. Am aflat de ce s-au închis piețele. Ce reprezintă buletinul de vot în 2020


Dar, mai întîi, un doctor pandemist ne-a explicat, la Digit TV, cum funcționează vaccinul pe bază de ARN. În primul rînd, că-i zice ARN mesager, da? E ca atunci cînd copiezi o rețetă dintr-o carte de bucate sau îți notezi una de la Martha Stewart, doar informație, nimic altceva, a explicat el pe înțelesul gospodinelor. Bună comunicare, ce să zic! Atunci cînd vrei să cîștigi încrederea oamenilor, cel mai bine e să faci pe deșteptul.

O poveste cu eroi adevărați. Vești bune despre vaccin. Cum va sosi în România - https://freefrompress.blogspot.com/2020/11/altul-care-n-mai-apucat-minunata-lume.html#more


Deci, vaccinul ăsta e un fel de campanie de conștientizare a bolii, un fel de știre Pro-TV. Cîteva observații: cercetătorii în gura cărora mă uit eu spun “adevărul e că, în materie de genetică, noi habar n-avem ce facem” pentru că efectele se văd în timp, totul, dar totul este informație iar Martha Stewart n-are un cont de despăgubiri pentru eventualii clienți handicapați și/sau morți din cauza rețetelor pe care le prescrie ea.

Mai apoi, am aflat de ce s-au închis piețele. Ne-a spus Ludovic Orban la emisiunea electorală de la România TV/A. Crețulescu. Nu, nu pentru că infectații lu’ Covid au declarat că tocmai s-au întors de la piață, nici pentru că PNL-iștii s-au pripit și, în lipsă de idei, s-au năpustit să-l umfle de gogoșari pe țăranul român și probabil nici măcar avantajarea supermarketurilor nu a fost mobilul principal. Piețele s-au închis pentru că s-a observat un grad ridicat de “neconformare” în aceste zone. Și s-au deschis pentru că, pe administratorii piețelor, trebuie să-i fii învățat minte pedeapsa primită. Atît de simplu e!

Acum cîteva săptămîni, cînd s-a interzis circulația noaptea, după ora 23:00, la fel, toată lumea își storcea creierii pînă la epuizare: de ce? de ce? N-are nici o logică! Ne-a lămurit liberalul T. Stamule: pentru că tinerii închiriază, prin intermediul internetului, apartamente de lux și se întîlnesc la chefuri noaptea. Omul dădea și site-ul, urmărise fără jenă migrarea tînărului român în natură. Cu binoclul, ați cercetat? Oare, cît de perversă este această campanie de urmărire?

Cu ceva timp în urmă, prin septembrie, după deschiderea școlilor, observatorii vigilenți au băgat de seamă că părinții nu poartă mască atunci cînd vin să-și ia copiii de la școală. Atunci s-a luat măsura obligativității purtării măștii în jurul unităților de învățămînt.

În primăvară, după cele două luni de stări de urgență, “cinstitului” doctor Musta de la Timișoara i-a sărit muștarul atunci cînd, cu ochiul lui de urmăritor antrenat, a văzut că românii nu respectă recomandarea de îmbotnițare. Rezultatul, masca a devenit obligatorie în spații aglomerate. Acum e obligatorie peste tot, chiar fără nici un rost, pentru că Orban & comp. vor să-i înfrîngă pe “îndărătnici”.

Nici un moment n-a fost vorba de combaterea bolilor – ba, chiar, din contră – totul a fost despre instrucție.

Instrucție trebuie să se fii făcut și la spitalul din Reșița, pe omul de 77 ani (o floare a vîrstei la care e numai bun să-l declari mort de covid) care s-a dus la spital cu o durere de picior, a fost confirmat cu covid și mai apoi cu probleme de natură psihiatrică. Un parcurs absolut normal, pentru care s-a pregătit terenul la Iași, unde pandemista de-acolo le administrează și axiolitice bolnavilor “agitați”, în urma pozitivării cu coronavirus, după ce s-a descoperit - științific, desigur – un nou symptom al bolii: probleme cu capu’.

În plus, mă întreb, dacă omul era telespectator fidel al acelor televiziuni care se-ntrețin, extrem de profitabil, din boli și medicamente, sau chiar donator pentru “cauze bune” cu același profil, fiindcă și de-acolo i se trage!

https://www.activenews.ro/stiri/Presa-este-CANCERUL-LUMII-ACTUALE-163809

În videoclipul, care a cam dispărut de pe internet, bietul de el, dezbrăcat și aruncat de eroii în halate albe într-o aripă Auschwitz a spitalului, printre morți și bolnavi psihic, își implora soția, ca și cînd aceasta l-ar fi putut auzi, să vină să-l ia de-acolo. Ținînd cont că omul nu avea boli cronice și de faptul că familia era mințită că totul e bine, ca să nu mai spun de încercarea agresivă de mușamalizare cu ștersături și adăugiri despre sitemul subfinanțat, spitalul care trebuie dărîmat, personalul epuizat, românii care nu respectă ordinele …

Ce s-ar putea spune despre asta, decît că e un nou symptom covid? Prevăzut în Protocolul care, peste Constituția și legile țării, hotărăște cine moare și cine trăiește.

Deci, de ce sunt chemați românii la vot duminică? Știți, hîrtiile acelea pe care tot pacientul le semnează, dar pe care nimeni nu le citește, înainte de operația chirurgicală, prin care îți dai acordul chiar și pentru propria moarte?

Asta votezi duminică! După trecerea și petrecerea covid, o să vină un PCR care detectează, preventiv și-n faza cea mai incipientă, alte și alte boli, pînă la victoria finală. 

Update – Ministrul Tătaru a declarat, într-un interviu la Antena3, că niciunul dintre pacienții aruncați să moară nu avea afecțiuni psihice.

Precizări – Să nu uităm, în sondajul inițial, doar 10% dintre români erau de accord cu amestecul Bisericii în politică și tot 10% erau de accord cu așa-zisele familii LGDB…Q-uiste (am dat linkul în altă parte, era pe Hotnews). Indifferent cîte sondaje vor mai face ca să pară că s-a schimbat mentalitatea, ăsta-i adevărul: sub 20% dintre muritori (cele două tabere nu sunt cu totul rivale) țin sub bocanc 80% dintre noi. Donald Trump nu era nici cu unii, nici cu alții (indifferent de alegerile pe care a trebuit să le facă), de aceea a fost numit “un accident” și eliminat.



"Toate ușile din spital erau deschise deși afară erau minus 4 grade …” https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/socul-trait-de-o-femeie-din-belgia-dupa-ce-si-a-vazut-tatal-tinut-gol-pe-holuri-printre-pacientii-din-spitalul-din-resita-1411288

“Poate vor înțelege și tinerii de ce plătesc Netflix-ul și primesc presa românească pe degeaba.”  https://romanialibera.ro/opinii/biografia-lui-vlad-voiculescu-prototip-de-erou-834142



Ca să vezi, cum l-a răpit coronavirusul dintre noi, cînd mai avea atîtea de făcut și de dăruit! - “Fostul preşedinte Valéry Giscard d'Estaing, în vârstă de 94 de ani, a murit miercuri seara ca urmare a infectării cu noul coronavirus.” https://adevarul.ro/international/europa/a-murit-fost-presedinte-frantei-era-infectat-sars-cov-2-1_5fc87c845163ec42717c7e5b/index.html