miercuri, 1 aprilie 2020

Bișnițari de democrație



Propaganda: Made in the USA

De exemplu, amenințarea cu extratereștri, cu care propaganda nazistă își speria poporul, a început să fie populara și în Statele Unite, întîmplător sau nu, imediat după operațiunea de recrutare a nemților de către americani (Roswell UFO, New Mexico in 1947). Fac o paranteză, la un moment dat, 10 mil. de americani erau convinși că au fost răpiți de extratereștri!
Din 1948, americanii au o lege care permite propaganda, numită frumos, la ei, "public diplomacy", pe care Obama, printr-un amendament în 2012, a îndreptat-o și mai mult împotriva propriului popor.

Un exemplu clar de propagandă guvernamentală, spune autorul, este “pașaportul magic”, poveste de la 9/11. O minciună ordinară, care puțea de la o poștă și, pe care, prezentatorul TV, după ce-a scos-o cu greu pe gură, a simțit nevoia s-o însoțească de un disclaimer: “if you can believe that”.

Deci, dacă vă vine să credeți, pașaportul unuia dintre teroriști a zburat din buzunar, a scăpat neatins de explozia produsă de ciocnirea dintre aeronavă și turn, apoi și-a continuat periplul cîteva străzi distanță, prin moloz, pentru ca, în final, să aterizeze la picioarele unui agent FBI, aproape intact. La întîmplarea asta, se adaugă biletul sinucigaș al teroristului, scăpat ca prin minune în urma rătăcirii bagajului la aeroport, în care teroristul explica toată operațiunea și-i numea pe toți cei implicați în ea.
Dacă vă vine să credeți!
De-asta Trump numește CNN, “fake news”, pentru că mainstream media este parte din propagandă și nimic mai mult.

Pe scurt: “Ei vor ca oamenii să fie înfricoșați și să-și bazeze opiniile asupra lumii la un nivel vibrațional jos, de unde planeta este percepută ca un tărîm ostil și periculos care nu poate fi navigat decît cu acordul guvernanților, care devin astfel relevanți, necesari și, cel mai important, dețin controlul absolut.”

“They want people to be in fear and make their opinions of the world from a low-vibrational level that sees the planet as a hostile and dangerous place that can only be navigated with the assistance of government, therefore keeping them relevant, necessary, and most importantly, in control.”  Charlie RobinsonPropaganda
https://www.activistpost.com/2020/03/propaganda-made-in-the-usa.html 

“Charlie Robinson is the author of The Octopus of Global Control, a controversial and hilarious book that features the opinions of over 500 experts that expose and explain, the century-long plan for world domination by the global elite.”  https://www.coasttocoastam.com/guest/robinson-charlie/91422