marți, 17 mai 2016

STUDIU MODERN DE ŞTIINŢOLOGIE




Studiu efectuat în România pe un eșantion de 23 mil. locuitori, ulterior împuținați la 18 mil., derulat pe parcursul a 26 ani. Studiul arată că românii sunt din ce în ce mai bolnavi în timp ce farmaciile sunt din ce în ce mai multe, medicamentele fiind din ce în ce mai mult importate iar institutele autohtone de cercetare și fabricare a vaccinurilor din ce în ce mai falimentate, fabricile din ce în ce mai puține iar presa din ce în ce mai multă. De asemenea, s-a constatat că bacteriile și virusurile au suferit asemenea modificări în ultimul sfert de secol cât în mii de ani anteriori și direct proporțional cu scăderea imunității. (Aici e cheia, pe imunitate!)  

Ce s-a schimbat din “89 încoace?

În primul rând s-au deschis granițele și-au pătruns bolile din afară (sau dealerii de boli), presa a devenit liberă să cumpere și să vândă boala și medicamentul, OMG-urile, E-urile și EU-ul s-au instalat ca bază de alimentare, apoi s-a adoptat proiectul de țară “mai trebuie să moară oameni” altoit cu “schimbarea mentalității”, “manipularea pozitivă” și cancerul ca boală a “progresului”.


A fost interzisă zicala retrogradă “sănătate, că-i mai bună decât toate” și a fost impus “consumul” ca parte a fericirii și moda “ultimei dorințe” ca parte a morții acceptate cu zâmbetul pe buze, fără cercetarea cauzelor care ar duce la scăderea economiei și a publicității, deci a încasărilor din presă.

În fine, s-a ajuns ca în 2016, dintr-o pură coincidență, pe fondul unei campanii împotriva laptelui venită de la științologia de peste ocean coincisă și ea cu introducerea unor vaccinuri noi, să moară copii din cauza unei bacterii E-coli care la rândul ei a suferit niște mutații ucigașe iar cauza morții să fie pusă pe seama lactatelor .
Şi asta imediat după știrea că, pentru prima dată după mulți ani, la noi, natalitatea a crescut față de mortalitate.

Aceste progrese făcute de țara noastră în ultimul sfert de secol n-ar fi fost posibile fără cozile de topor autohtone, politicieni, medici care s-au sponsorizat de la producătorii de boli și i-au alungat din țară pe aceia care nu făceau parte din clan.

Presa a pus căluș opiniei publice ori de căte ori personalul medical omora oameni folosind expresia “avem doctori extraordinari” ca să-i acopere pe cei criminali.


S-a ajuns în asemenea hal încât, dacă un doctor, să spunem, a lăsat un om să moară fiindcă săracul n-a avut banii toți de operație, presa să vină și să spună: Da’, dar câți oameni n-a salvat doctorul ăsta!


Americanii bogati traiesc in medie cu 15 ani mai mult decat cei saraci (studiu) http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-20931049-americanii-bogati-traiesc-medie-15-ani-mai-mult-decat-cei-saraci-studiu.htm


În anii 90, imediat după revoluție, când naivii străini cărau aparatură medicală și medicamente într-o Românie care nu avea nici de unele, traseul aparaturii urma o direcție scurtă: de la camioanele străine ce descărcau marfa la intrarea principală, în curtea spitalului, după care urca în alte camioane, ale ”întreprinzătorilor”, viitori patroni de spitale private și furnizori de aparatură. Nu ajungeau la bolnavi mai mult de seringi și eventual 2-3 pachete de vată sau fașă sterilă.” http://www.evz.ro/spitale-criminale-sistem-criminal.html

“În urmă cu două luni, când Guvernul a anunţat adoptarea Ordonanţei de Urgenţă care interzicea substanţele halucinogene, directorul celui mai mare lanţ de “magazine de vise” din România, Alin Rotaru spunea că nu se sperie de acesată decizie. „Orice lege ar intra în vigoare, pentru noi reprezintă doar o ştire. Nimic mai mult”, spunea atunci Alin Rotaru.” http://medicalnet.ro/blog/ciuho/noi-substante-halucinogene-ar-putea-fi-interzise-de-guvern/2946/

Oviarbo Osagie Enabulele Hope, medic la o clinică din Germania, a cumpărat de pe piața neagră substanța letală, a adus-o în România și i-a spus unei femei să o bea fiindcă este zahăr lichid” http://www.evz.ro/caz-socant-un-neurolog-a-incercat-sa-ucida-doi-oameni-cu-mercur.html