marți, 15 septembrie 2015

Cine plătește ŞTIREA? Escrocheria umanitară

Printre primele știri care au venit peste noi, vorb-aia, ca să ne facă de râs, s-a aflat și gestul umanitar al unei țări civilizate, cum altfel, care își trăsese un teledon TV în vederea strângerii de fonduri cu care să-i hrănească și să-i îmbrace pe români. După asta, boarfele occidentale au curs râuri spre România și nici până-n zilele noastre nu se vor fi biodegradat.

Oamenii simpli se jenau să primească “dă milă”, era de rușine pe vremea lui Ceaușescu, așa că presa a dus niște campanii oribile de convertire a populației la pomanageală.

În timp, “ajutorul umanitar” s-a acomodat cu “mândru că sunt român” și s-a transformat în “conformare voluntară” și uniformizare pe verticală: de-o parte unii care stau cu mâna întinsă iar de cealaltă parte rating, bani, politică…

Şi acum, ca și cu douăzeci și ceva de ani în urmă, unii se aleg doar cu boarfele în timp ce alții, aceia care vindeau pe vremuri uleiul de măsline din “ajutoare”, au vândut toate resursele umane și materiale ca să ne “salveze” de ruși, de faliment, de noi înșine. În general, ca să ne facă binele cu forța.

Umanitatea băștinașilor sălbațici s-a lipit la fix cu umanitatea “lumii civilizate”: băstinașii căpușau industria până o băgau în datorii de 1 mil. $/zi iar civilizații o cumpărau pe nimic doar ca s-o salveze; umaniștii români țineau copiii în orfelinate în condiții de lagăr, baroneasa Nicholson venea să-i ia spre înfiere și ne punea și-un “văzut” pentru integrarea în UE și tot așa.

Cu timpul, tot mai mulți români au avut nevoie de “ajutoare”, începând cu copiii străzii pe care sărăcirea bruscă i-a înmulțit și care au fost miluiți cu atingerea umanitară a pedofililor occidentali de marcă (preoți, intelectuali onorabili) până la “explozia de cancere”- inexplicabilă, chipurile- care se tratează cu bani dar nu se vindecă.

Conformarea voluntară în favoarea cancerului a mers cel mai bine: de la vedete și neveste de politicieni care-i fac reclamă în schimbul multor sute de mii de euro, până la escroaca din parcările supermarketurilor care cere bani în timp ce-ți bagă-n ochi poze cu copii presupus bolnavi, o întreagă rețea de profitori “umanitari” s-a dezvoltat. Fundațiile de tot felul, non-profit” dar cu salarii și sedii babane, sunt ultima modă.

Mai nou, apăsat intenționat pe cap de taxe tembele, și capitalismul a avut nevoie de “ajutoare” iar UE i-a alocat fonduri europene fiindcă… cine oferă ajutorul, deține controlul. Despre asta a fost vorba tot timpul, despre control!

Drept dovadă, acum Germania amenință că ne taie “fondurile” dacă nu primim “cote” de terrorism. Ca să fie clar: terorismul e inclus în “cotă” prin fraza, mult vehiculată în televizor, “Nu toți migranții sunt teroriști!”! Iar fondurile europene le taie Germania de la ea însăși pentru că toți banii se întorceau la nemți și la francezi, în principal, asta pentru că de la nu-stiu-ce furaje ecologice până la sârma de legat via, tot absolut se cumpăra din afara țării. Inclusiv mâna de lucru venea d-acolo.

Tot în contul fondurilor ajutătoare, maștera de UE a plătit presa ca să prelucreze prostimea să-i zică “mamă”. S-auzim așa ceva la un sfert de secol de când am împușcat-o pe Elena Ceaușescu! E grotesc! Măcar Ceaușeasca își spăla chiloții înainte să-i dea la spălat în timp ce UE își varsă dejecțiile chimice în marea noastră și construiește cu “fonduri europene” gropi de gunoi în munții nostri.

În sfârșit, ajungem în zilele noastre când băștinașul sălbatic politico-mediatic, după ce a comercializat, prostit și umilit iremediabil un popor, se gândește să-l vândă la “turci”, după tradiția din străbuni. E tot un gest umanitar fiin’că ne-ar integra în Shengen.

Hai, sictir!

P.S. Dacă vin migranții cu boli, nici o problemă! Crucea roșie vine cu vaccinuri, care vaccinuri, după cum acuză unii, pot veni la pachet cu Ebola sau, pentru estul Europei, merge și-o poliomielita-varianta hard, că tot s-a arătat în Ucraina, o țară adusă, prin bunăvoința făcătorilor de bine, în situația de-a avea nevoie de ajutoare mai abitir decât noi.

P.S. De vineri încolo să vezi granițe închise! Nu va fi pace.

In 1992, the American Cancer Society Foundation was created to allow the ACS to actively solicit contributions of more than $100,000. However, a close look at the heavy-hitters on the Foundation's board will give an idea of which interests are at play and where the Foundation expects its big contributions to come from. The Foundation's board of trustees included corporate executives from the pharmaceutical, investment, banking, and media industries. Among them:

Organizaţia Salvaţi Copiii, implicată în alegerea copiilor cobai” http://www.romanialibera.ro/special/documentare/experiment-social--385278
“Trebuie să fim clari: aproape nici o parte din uriașa sumă de bani împrumutată Greciei nu a ajuns cu adevărat acolo. A mers către plata creditorilor din sectorul privat – inclusiv bănci germane și franceze. Grecia nu a obținut decât o parte neînsemnată, dar a plătit un preț mare pentru a salva sistemele bancare ale acestor țări. FMI și ceilalți creditori „oficiali“ nu au nevoie de banii care sunt ceruți. După un scenariu de afaceri, banii returnați ar fi pur și simplu împrumutați încă o dată Greciei”.http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/-atacul-europei-asupra-democratiei-grecesti-385802
Dr. Farid Fata Sentenced to 45 Years in Prison as Cancer Misdiagnosis Victims Tell All
“A mouthful of missing teeth. Chronic pain all over the body. Unrelenting weakness in joints and muscles. Even death. Those were some of the claims that Dr. Farid Fata’s victims heaped upon him at his sentencing trial this week for administering at least 2,000 unnecessary chemotherapy treatments.
Fata admitted to misdiagnosing and exposing his cancer patients to unneeded and excessive rounds of chemotherapy to collect payments from both them and their insurance companies.” https://www.yahoo.com/health/dr-farid-fata-sentenced-to-45-years-in-prison-as-123666153837.html
“Germania, care a avut o atitudine intransigentă faţă de Grecia, a obţinut profituri în valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro în contextul crizei economico-financiare elene, relevă un studiu citat de site-ul agenţiei AFP. http://www.gandul.info/international/studiul-care-ii-va-infuria-pe-greci-germania-a-castigat-100-de-miliarde-de-euro-de-pe-urma-crizei-elene-14671194

Sănătate, nu medicamente!
“Ştiţi ce le-a trecut prin cap băieţilor deştepţi de la Google? Să pună mâna pe baza de date a producătorilor de medicamente Sanofi şi Novo Nordisk, care împreună au o cifră de afaceri de peste 10 miliarde € anual numai din vânzarea de insulină. Este vorba, global, de 400 de milioane de diabetici dependenţi de insulină şi încă 300 de milioane care au ales să nu se trateze.
Google doreşte să instaureze o dictatură informatică, care să ameninţe cu toate complicaţiile diabetului, care nu sunt puţine, pe netul controlat de gigantul american, pe diabeticii care nu consumă suficientă, sau deloc, insulină. Sub pretextul că se interesează de sănătatea lor! Scopul Google este să crească consumul de insulină, având un acord cu cele două producătoare de substanţa descoperită de Paulescu. O bună parte a banilor obţinuţi prin creşterea vânzărilor va intra în buzunarul Google şi folosiţi pentru „cercetări” – probabil cum să ne spele creierul în mai multe ape.” http://www.evz.ro/google-vrea-profit-si-din-diabet.html

“"Când medicina mi-a propus falşi idoli ai vaccinurilor şi s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul şi cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească. Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust? Dar aşa e dintotdeauna când primează lozul. Nişte nemernici! Gândiţi-vă cât câştigă unii la aducerea unui vaccin din Franţa. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre", a spus părintele Constantin Necula.” http://www.gandul.info/magazin/preotul-constantin-necula-atac-dur-la-alesii-tari-eu-as-desfiinta-guvernul-asta-e-holocaust-impotriva-romanilor-14243632