joi, 30 aprilie 2015

SONDAJ: Care e politicianul dv. preferat?



Ponta. Mie-mi place Ponta. Mie-mi place Crin Antonescu. Aieștia doi mie-mi plac, vorba fostului președinte moldovean și communist în timpul loviturii de stat pe care șei doi cercau s-o dea în 2012.

Antonescu îmi place fiindcă a dispărut de pe scena politică iar Ponta îmi place fiindcă face să pară c-au dispărut toți ceilalți și-a rămas singur pe câmpul ideologic.

DNA-ul încă nu l-a dat jos de pe cal dar a săgetat cam toată oștirea politică din preajmă-i, astfel că, cavalerul stângo-liberal se scaldă-n linia orizontului mai ceva ca curcubeul lui Bușh jr. la București.

Asta pentru că tot ce face el e o cacofonie în fiecare detaliu dar și-n perspectivă. Minunat!

De exemplu cacofonia ideologicăa lui Ponta care i-a făcut terci proiectul politic al lui Traian Băsescu de a împărți poporul în stânga și dreapta, c-a s-avem și noi democrație controlată, mânărită după model occidental. Bine i-a făcut, fiindcă T. Băsescu n-avea dreptul să facă asta!

ÃŽn planul comandat de lumea civilizată, Băsescu avea să se poziÈ›ioneze de-a dreapta creÈ™tinismului cu religia în È™coli, contracepÈ›ia urma să fie interzisă, femeia avea să stea numai dădăsupt, “aristocraÈ›ia”  de carton formată după RevoluÈ›ie se va fi îndreptățit să stea numa’ d'asupra iar restul se compunea din argaÈ›i È™i soldaÈ›i. Eventual luaÈ›i cu arcanul.

Ponta, de cealaltă parte, dacă Băsescu sta pă partea cu Dumnezeu, se-nÈ›elege că să lăsa pă stânga, rezemat de CeauÈ™escu. Cu inundaÈ›iile, cu “sufletele” angajate la stat ce nu pot fi restructurate, cu profesorii- că sunt mulÈ›i, alături de pensionarii rămaÈ™i dependenÈ›i de miluirea guvernanÈ›ilor, cu capitalistii care mănâncă numai de la stat È™i mai puÈ›in cu “oamenii muncii” care acum sunt sclavi la Europa.

Ponta, în schimb, a cerut harta È™i programul la moaÈ™te. 

Pe toate le-a pupat, ba s-a-nclinat și în fața evangheliștilor politici din America. Ba, chiar și-n fața exploratorilor și exploatatorilor cu cianuri. Stomacul ăstuia înghite și cuie ruginite iar, cât își face siesta, individul politic prostește-n față pe oricine și minte ca un copil. D-aia eticheta de mincinos nu se prinde de el, fiindcă, la drept vorbind, e prea transparent.

Åži È›eapăn ca un munte, ce să mai! Rezistent ca gândacul de bucătărie! Pilonul nr.1 al politicii, al statului, al economiei, al societății. Când se-ntâlneÈ™te cu propriul partid face glume cu “Băsescu la puÈ™cărie” deÈ™i baronii lui, rând, pe rând, strâng la piept Biblia în drum spre DNA (unul s-a dus chiar din greÈ™eală acolo deÈ™i avea “întâlnire” la ÃŽCCJ), când se adresează “poporului” îi promite ieftiniri È™i scutiri de taxe după care, o lună-două mai târziu le scumpeÈ™te la loc È™i zice că nu-i adevărat iar când se plimbă prin lume zice c-a fost invitat la nivel înalt.

Cu toate astea, e mai bun decât ce mustește și face floare cu capacul pus în dreapta politicii.

Oricum, cât se oțețește fisiunea PDL-PNL, Ponta ia măsuri liberale și-i oftică iar când se umflă vreun bulbuc din opoziție îl sparge cu o invitație în USL deci îi ține în pană pe dreapta.

Dacă ar păstra capitalismul, ar pune pe picioare institutele de cercetare È™i fabricile de medicamente, ar da afară din È›ară defriÈ™atorii, OMG-urile, lobbiÈ™tii È™i cancerul, ar scoate religia  din È™coli, ar obliga presa să-si declare sponsorii în direct pe “È™tire” È™i alte asemenea măsuri menite să păzească umanitatea de moartea minÈ›ii È™i a trupului spre profitul criminal al unora, l-as alege pe Ponta dictator pe viață.

Asta pentru că democrația nu există!

I-aș da 1 mil.$/lună!

Åži-ar fi mai ieftin!