joi, 23 mai 2013

ALLAH E MARE?




Dar Ponta? Dar Crin Antonescu? Ăsta din urmă se va face mic în vara asta, fiindcă soarta se pune de-a curmezișul iar Ponta și USL-ul vor suferi pierderi definitive.

Dar Gigi Becali, clownul de presă, e mare? Păi, d-acolo de unde e , nu prea mai poate să se desfășoare. Doar televizorul pe care l-a comandat a fost prea mare ca să-ncapă în celulă, papagalul lui Antonescu, în schimb, s-a chircit până a-ncăput. În locul lui, alde văr-su care s-a școlit cu de-ale vieții prin străinătățuri și parlește ceva limbi străine începe să se dea mare și să se dea și la postul de europarlamentar PSD. Hrebengiuc, prietenul lor, însă, s-a făcut mic.

 

Da’ Mazăre, primarul “tras” la față, e mare? Pe cât e Poliția Constanța de mică, p-atât e el de mare! Şi, pe cât e Ponta de mic  în fața lui, pe atât zboară specialiștii din Ministerul Culturii la comanda arhitectului de maghernițe.

Da’ Ghiță, să-l luăm așa la întâmplare, e mare? Vântu, ce-i drept, a fost cam mic pentru el! Dar mafiile politico-milițienești care patronează bordeluri sunt mari? Dar compania de cablu și site-urile pornografice care dau în IP-uri sunt mari?

Şi, pe urmă, Dumnezeu e mare? Pentru că, vedeți, Allah dă în toate părțile, demonstrativ,  omoară oameni nevinovați și n-a devenit mai mare.

L-am văzut pe criminalul musulman din Londra care a decapitat un soldat apoi și-a prezentat scuzele celor din jur și s-a justificat prin faptul că femeile din țara lui văd asemenea atrocități tot timpul. N-are rost să-i tai gâtul unuia care nu ți-a făcut nimic sau să arunci în aer o mulțime de oameni care n-au nici o treabă cu tine ca să atragi atenția unei lumi care, ca să vorbim de noi, după ce va asculta știrea un minut, va schimba canalul pe informația vitală, pentru ea, despre cum i-au fost respinși bocancii lui Gigi Becali fiindcă n-avea loc mirosul lor în pușcărie.

Şi apoi, când acționezi impulsiv și încă îți mai pasă de ceva sau cineva,  ai pierdut din start! Noi aici nu facem nimic fără Dumnezeu, practic fiecare avem câte unul. Becali, de exemplu, și l-a luat pe-al lui la pușcărie după care a cerut și o icoană că nu putea să se concentreze.

Cum spuneam, n-are nici un rost să-i înfigi unuia un cuțit în ceafă sau să-l pleznești cu lanțul până-i trosnește maxilarul sau să-i zdrobești capul, pur și simplu, cu propriul birou iar, la sfârșit, să-l agăți de un stâlp într-o stație de autobus ca să-l scuipe navetiștii, dacă încă mai ai conștiință!