joi, 1 august 2024

Grindeanu, Trenul Viitorului


S-a-nţeles, da? După “bunul simţ” al lui Grindeanu şi al pandemiştilor nici un contagios nu va mai putea călători ȋn mijloacele de transport ȋn comun. La urcarea ȋn tren, de pildă, va exista o scuipătoare ȋn care, aspirantul la o călătorie cu naveta spaţială feroviară din Landul RO, ȋşi va lăsa ADN-ul mucilaginous, pentru testare. Dacă se-nverzeşte, sputa e de mătasea broaştei care n-a fiert suficient, dacă se albăstreşte, eşti gravid.

Ȋn capul scărilor, te aşteaptă Naşu Grindeanu, să-ţi dea masca obligatorie – doar e bal mascat – şi după ce-ţi bagă beţişoarele – fiindcă e şi hărţuire sexuală, mergi la locul tău prăfuit şi fără aer condiţionat, de unde ai voie să te ridici doar dacă vrei să iei o gură de aer rece de la veceu. Fără mască. Evident, nu se fumează-n tren.

Ce ne spune ministrul transporturilor e că vom fi, din nou, ȋn război cu virusul. El vine dintr-o zonă unde băştinaşii se simt atacaţi, ba de sȋrbi, ba de unguri, ca şi ludovicul pătrunjelului de la Cluj. Veşnic ameninţaţi dar ȋntotdeauna supravieţuitori. Ai naibii, iredentişti, deloc nu s-au ţinut de cuvȋnt! Nici nu-i mai votez!

Poate era mai bine dezintegraţi, că integrarea asta nu se mai termină. Cotizăm, ȋn draci, la integrările de pȋnă acum şi tot facem sacrificii, inclusiv ȋn natură, să aderăm şi la alţi vătafi.

Că, deh, după cum ne-a ȋnvăţat şi Gen. Talpeş, noi nici nu existăm, nu ne recunoaşte nimeni. Cȋnd occidentalul civilizat s-a paraşutat la unguri şi s-a pornit a se preumbla cu ochii după furat, s-a ȋmpiedicat numaidecȋt de-o moleculă. A ridicat-o şi-a zis: Ăsta-i văr-miu, bă! Cȋnd a venit ȋn Romȃnia, a fost ȋntȋmpinat, din start, de un grup de patrioţi bine informaţi care i-au pus pe tavă toate resursele. Legenda spune că, atunci, occidentalul civilizat ca un leu ȋnfometat ar fi zis: Pfui, frumoasă ţară, păcat că-i locuită!

Şi de-atunci tot dispărem dar nu destul de repede. Aşa că, o stare de pandemie perpetuă şi-un calificativ de “cimpanzeii Europei”, aplicat ȋn pandemia ilegală şi neprovocată de covid din 2020, ne trimit, din nou, la coada clasamentului.

Ce ne spune Grindeanu e că, ȋn scurt timp, o luăm de la capăt.

Comandantul acţiunii e ȋn continuare cu maşina de pompieri ȋn sistemul de sănătate, Creierul comunicării, Iulian Fota, a pornit, ȋn forţă, turul televiziunilor, ordonanţa care instituie starea de război e ȋn ȋn block-start.

Iar Geoană ȋi ia la mişto pe toţi, de parcă i-ar avea la degetul mic.

Nimeni nu suflă, nimeni nu ȋndrăzneşte să candideze. Să vedem dacă ȋndrăzneşte cineva să mai facă alegeri, măcar fals-democratice.

Să nu uiţi, Darie!

Sănătatea şi Societatea automată – o sumă de erori neraportate  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2024/09/sanatatea-si-societatea-automata-o-suma.html#more

Nu-ţi ȋncălca propriile reguli! Dacă eşti un tip onest, ȋn general, vei fi prins imediat!  https://freefrompress.blogspot.com/2024/08/nu-ti-incalca-propriile-reguli.html


Scrisul de mȋnă face piciorul frumos

 De ce scrisul de mȋnă e ȋncă cel mai bun mod de a reţine informaţia https://antipresa.blogspot.com/2024/07/scrisul-de-mina-face-piciorul-frumos.html

Şcoala şi abuzurile sexuale  E nevoie de mai mulţi bărbaţi ȋn ȋnvăţămȋnt. https://antipresa.blogspot.com/2024/07/abuzuri-sexuale.html



“Călătorii cu boli contagioase ar putea fi împiedicați să mai urce în trenurile CFR, prevede un proiect al Ministerului Transporturilor pus în dezbatere publică. Sorin Grindeanu susține că această modificare care va fi adusă regulamentului transportului pe căile ferate este una dintre directivele europene asumate de țara noastră. Nu a anunțat însă și cum ar putea fi pusă în aplicare.”
  https://www.euronews.ro/articole/proiect-bolnavii-contagiosi-interzisi-in-trenuri-sorin-grindeanu-e-transpunerea-u












“Dieta” perfecta  https://antipresa.blogspot.com/2024/08/dieta-perfecta.html#more





“Ceea ce am văzut săptămâna trecută la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris nu a apărut din nimic. Desființarea meticuloasă a culturii occidentale de către organizatorii francezi este rezultatul multor decenii de atentă pregătire culturală.”  https://vocearomanului.ro/sfarsitul-lumii-in-stil-frantuzesc-totul-e-permis-pana-nu-ramane-piatra-pe-piatra/?fbclid=IwY2xjawEdZC5leHRuA2FlbQIxMAABHah5RQGyh5WCmFEDa19KmC0Hbwgcg6OkBfdMLcHZBI92MHV_gmxY00RXcA_aem_SWrsJ43inzp0l07vRVnhGQ