joi, 8 august 2024

Doctorii noilor norme

 


Precizare: La Sp. Sf. Pantelimon, e vorba de mai mult decȋt lăsarea pacienţilor irecuperabili, să moară, mai devreme! E vorba de o practică din pandemie.

Cele mai grele ministere, ȋn momentul ăsta, ţin de sănătate şi poliţie. Droguri ȋn ambele sectoare. Festivaluri de droguri şi farmacii de droguri. Toate plătesc reclamă. D-aia, ȋn loc să se concentreze pe subiectul eutanasierii pacienţilor de la Sp. Pantelimon (ȋn fapt, e o practică ȋn mai multe spitale, pe care Doctorul Dumnezeu a transformat-o ȋn dezmăţ ȋn timpul pandemiei) se cere demisia Ministrului Sănătăţii. Pentru c-a ieşit la iveală, odată cu introducerea testării anti-drog la volan, că de la cel cu suzeta-n gură, pȋnă la cel cu barba sură, ne cam drogăm toţi, cu pastile, chiar fără să ştim.

Ȋn plus, postul Realitatea TV, a fost Comandantul acţiunii pentru introducerea testării genetice obligatorii - pentru cancer, desigur – fără nici o precizare referitoare la scopul acţiunii.


S-a oprit brusc, la un moment dat, ȋnsă, aşa cum era de bănuit, indicaţia de testare genetică pentru boli de care n-ai auzit şi nici n-ai de ce să te testezi, s-a introdus, totuşi, cu litere mici ȋn josul trimiterii medicale. Adică, ceea ce, apparent, s-a oprit brusc, se desfăşoară pe muteşte.

Nu ştiu dacă Ministrul Sănătăţii ştie de asta – probabil că da. Nici nu contează, fiindcă, ȋn Romȃnia, adevăratul stat paralel are de toate, inclusiv doctori care fac ce vor.

Asta şi pentru că, spunea preşedintele unei asociaţii de protecţia pacienţilor, V. Barbu, legea a fost atȋt de ciuntită ȋn ultimii ani, ȋncȋt ministrul sănătăţii să nu mai poată demite pe nimeni.

Ȋnsă, presa nu vrea să preia asta. A mirosit profitul potential din boli şi cadavre, care a suferit o scădere la bursa pandemiilor TV, ȋn ultima vreme. Pȋnă şi pandemia de caniculă infinită a fost dată-n gȋt de fermierii care au cerut interzicerea rachetelor de influenţat vremea.

Ultima oră: Doctorii de la Sp. Pantelimon au intrat ȋn grevă. Se simt insultaţi de toată situaţia făcută publică. Plus, cineva din personalul medical a precizat că secţia ATI nu e de… palliative! Aici, ce e drept, aşa e. Ar trebui să existe secţii speciale pentru aşa ceva. Nu s-ar plăti ca la ATI, totuşi.

Interesant e şi că, de cȋnd a ȋnceput scandalul, spune şefa de secţie, terapia intensivă nu mai e aşa de plină.

Precizări

-Despre USR, o singură precizare: să nu se mai apropie de educarea copiilor şi de sistemul medical! Şi asta, nu din cauza vaccinurilor… Spitalele public-private de care vorbesc ei (e afacerea lor, adică) sunt mai scumpe decȋt spitalele construite cu bani ȋmprumutaţi, direct din băci. Au britanicii un documentar, pe Netflix, despre cȋt au costat ale lor, d-acolo ştiu.

-Apropo, ȋn pandemie, ni se spunea să respectăm restricţiile şi vaccinarea, pentru că sunt oameni taraţi care ar putea muri mai repede din contactarea virusului şi că cine suntem noi, ȋndărătnicii, să le punem ȋn pericol aceste ultime zile din viaţă.

-De unde ştie un procuror dacă un doctor procedează corect ȋn cazul unui pacient? De la alţi doctori.

-Colegiul medicilor apără medicii şi atȋt.

-Apropo, ce se mai aude cu oxicodona expirată, de la farmacia care sponsorizează toată presa din Romȃnia?

Sănătatea şi Societatea automată – o sumă de erori neraportate  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2024/09/sanatatea-si-societatea-automata-o-suma.html#more

INMORMANTAREA LUI SERGIU NICOLAESCU ȋn presă, foto https://freefrompress.blogspot.com/2013/01/inmormantarea-lui-sergiu-nicolaescu.html



Ce s-a mai ȋntȋmplat ȋn ultima vreme. Multe rele şi-o veste bună. https://freefrompress.blogspot.com/2024/08/ce-s-mai-intimplat-in-ultima-vreme.html#more



„De exemplu, injectomatele, nu s-a asigurat trasabilitate lor. Pachetul acum găsește consumul, dar între timp ele au fost schimbate de la un pacient la altul. Acum e foarte greu să constate acțiunile.

Se vede că au fost modificări bruște de dozare a injectomatelor, dar nu se știe pentru cine au fost folosite acele doze”  https://evz.ro/musamalizare-la-spitalul-pantelimon-acuza-presedintele-asociatiei-pacientilor.html#google_vignette

Nu-ţi ȋncălca propriile reguli!  https://freefrompress.blogspot.com/2024/08/nu-ti-incalca-propriile-reguli.html

Marlyn Monroe nu e woke  https://antipresa.blogspot.com/2024/08/marlyn-monroe-nu-e-woke.html#more