duminică, 6 ianuarie 2013

INMORMANTAREA LUI SERGIU NICOLAESCU

IPOTEZA-SOC: PRESA E INAPOIATA MINTAL!

In primul rând, excellent interviul lui Ion Cristoiu cu Sergiu Nicolaescu difuzat aseară la B1, ar trebui reluat! Astfel, am auzit, din nou, lait-motivul regizorului, “Până la capăt!”, o replică perfectă de final după priveghiul mediatic, mare devorator de putreziciuni, care doar n-a smuls capacul ca să vadă mortul. Doar bodyguarzii, mult huliți, i-au ținut pe ziariști dar și pe retardații care se uită în gura lor să n-o târască de păr pe văduva insufficient îndoliată.
Manifestările de presă și de stradă din ultimele zile au fost o încununare a loviturii de stat din vară, ambele evenimente “democratice” fiind regizate din presă.

După ce RTVeiul Liber a făcut spume la gură că nu poate să filmeze mortul și a umplut ecranul de titluri șantajiste, spectatorii muți au avut surpriza să dea piept cu “creștinii” ortodocși care voiau să-l înmormânteze pe Sergiu Nicolaescu în rit tradițional și împotriva dorinței defunctului. Grigore Cartianu însuși s-a amestecat în ciorba de cioclii spre stupefacția generală a spectatorilor sănătoși la cap. Apoi, un popă a lansat ideea că incinerarea e un pic de sinucidere și că ar trebui îngropat, ce dacă omul a zis altfel, susținut fiind de “onorabili” ca Manuela Cernat (critic de film pe care moderatoarea nici n-o cunoștea, a crezut că e actriță) și primitivul Becalii care se dădea de ceasul morții de grija incineratului care va ajunge în iad. Pe aceeași temă, Val Vâlcu a spus că cine aparține de Biserica Ortodoxă trebuie să respecte întocmai cerințele Bisericii iar, dacă nu, să plece, ceea ce o să și facem pentru că nu suntem slugile ei ca să stăm “în ascultare” și nici nu vrem să-i ofensăm pe credincioși.
http://www.revista22.ro/moartea-lui-sergiu-nicolaescu-si-balele-carpatice-21540.html 

Acestea întâmplându-se, CTP ar fi trebuit să remarce că pleava isterică din stradă, care a dat cu “Huo!” mortului și familiei, repeta exact textele de la televizor.

In ceea ce privește ritualul sălbatic de îngropăciune la români sunt de spus câteva lucruri. In primul rând sicriul descoperit nu ține de practicile ortodoxe, e o tradiție a locului dar preoții o îngăduie tocmai pentru că dă frică de moarte și crește credința, așa cum au recunoscut chiar reprezentanții Bisericii odată, chiar dacă acum se fac că plouă. Apoi, faptul că mortul ar trebui să se întoarcă musai în “țărână” e déjà opțional, de vreme ce există cavouri. Ați văzut vreodată cum arată mortul din cavou după 7 ani? E întreg și stă în picioare! Groparul sau cineva din familie îi dă una cu sapa ca să-l rupă în două, ca să încapă-n sac!
http://www.gandul.info/puterea-gandului/jeg-tv-noul-cna-se-face-ca-ploua-10451208 

Așa că, dacă n-ar fi fost atât de bolnavă ca să asmută înnapoiații mintal asupra oamenilor cumsecade, presa ar fi trebuit să discute despre dreptul omului de a alege, chiar și cum să fie îngropat,  și despre interzicerea plimbării mortului pe stradă cu sicriul descoperit ca să sperie copii.
In orice caz două lucruri sunt de ținut minte: dictatura presei e cea mai imbecilă și sadică dictatură și “Ferește-ne Doamne de religioși că de comuniști ne păzim singuri!”

P.S. Intre timp, apa sfințită de Bobotează e păzită cu jandarmii iar “sălbaticii” au pe ce se bate două zile. Biserica trebuie să-și scoată pârleala după ce nu s-a putut plimba cu circul, pardon cu dricul lui Sergiu Nicolaescu prin București întunecând pământul de pulpanele popești umflate de bani.

TESTAMENT: Pentru că nici omul nevedetă nu scapă de teroarea de presă, în caz că murim în spațiul public, blestemată fie presa până la sfârșitul veacurilor dacă ne trage în poză. Apoi, dacă avem norocul să murim accidental, adică să n-apucăm să mergem la spital doar ca să ieșim cu picioarele înainte,  cum e datina la noi, vrem ca nici un popă să nu-și primească ortul, nici un curios să nu se holbeze și să fim incinerați!
http://www.youtube.com/watch?v=ikBD3DcSGFM