joi, 27 decembrie 2012

CRACIUNUL E MAGIC!




PRESA SI BISERICA II CIUGULESC DIN MANA LUI BECALI
Mai ales dacă îl petreci la serviciu, ca muncitorii pe vremea lui Ceaușescu, și îi îndemni pe alții să-l petreacă cu familia.

De fapt, un calup de știri ar trebui înregistrat o singură dată și pus, la infinit, de fiecare Crăciun. El ar trebui să cuprindă: rețeta de sarmale, un secret bine păstrat de la străbunii turci, imagini din supermarketurile “luate cu asalt”, cum să nu te îngrași de Crăciun, adică după ce, tot anul, mănânci la fast-food și te îndopi cu dulciuri, la sfârșit de an ar trebui să mănânci curcan, binecunoscutul “de Crăciun, fii mai bun!” când “nevoiașii” sunt scoși din sărăcie și cadorisiți de suflete milostive după care sunt trimiși să hiberneze în lumea lor până la Paște când, din nou, creștinii vor să-și etaleze “mila” pe ecrane și să fie filmați cu hămesiții acceptând pomana de caritate.


De la o vreme, în sărbătorile religioase s-a băgat și familia regală pe care TVR o bagă pe gât românilor cu nerușinare, zilnic, monarhia privind cu nădejde la mizeria în care tot sucombă o țară vraiște, roasă de corupție, în care 7,4 mil. de alegători au votat împotriva respectării Constituției și a legilor, în general și, din care, toți tinerii vor să plece.
Tot TVR-ul, în seara de Ajun, pe la 22:30, dădea pornografie în stare pură pentru violatorii de la orașe și sate care se clătesc în gură cu alcool. In rest, TVR-ul a băgat, la greu, poporală, de altfel, foarte mulți bani se duc în buzunarele rapsoade tot anul, în direct și-n reluare, la sfârșitul lumii sau la începutul lumii. “Mândruța” și “Badea”-al ei care trăieasc printre butoaie de țuică, unele ținute pe balcon, nu folosesc anticoncepționale, își bat copiii și-i pun la muncă, își fac garduri opace ca să nu se vadă gunoiul din curte dar se uită la folclorismul cronic de la TVR și râde nespălat la producțiile proprii ale televiziunilor private care tot pentru imbecili sunt făcute.


“Spiritul Crăciunului”, oricât s-au străduit unii să-l resusciteze, a venit când și unde a vrut el și ne-a adus și nouă “lumină” în suflete. La poarta lui Becalii s-a înființat o gloată migratoare de pe tot întinsul patriei, venită la cerșit în fața palatului aceastei “icoane” a prostiei românești cu care presa “liberă”a câștigat bani și pe care ni l-a băgat în Parlamentul European și acum în Casa Poporului. 1 mld. de lei vechi a spart, într-o zi, acest prost, că nu se poate numi altfel, unul care, ca să se vadă la televizor, aruncă banii, nemunciți, de altfel, pe niște cerșetori împuțiți, în loc să-i dirijeze util și discret spre familii amărâte dar curate și spre copiii sărăcuți care n-au ce îmbrăca să meargă la școală.

B1 a avut o idée excelentă de a aminti de Europa Liberă și de muzica adevărată dar i-am auzit pe cei tineri mustrați de conștiința că “l-am împușcat” pe Ceaușescu de Crăciun. In primul rând că nu l-am împușcat noi! L-au împușcat ăștia care au construit democrația originală care a culminat, în vara asta, cu lovitura de stat, reușită, după cum se vede. Noi nu l-am fi împușcat niciodată! Am fi vrut să putrezească în pușcărie, lent, și s-avem imagini în fiecare dimineața, la cafea cu degradarea lor! Așa, că sunt împușcați, în preajma Crăciunului, în loc să fie comemorați Eroii Revoluției, ecranele sunt pline de “odiosul și sinistra”. RTVeiul împotriva democrației, chiar în dimineața de Crăciun, când încă nu se dezlipiseră ochii păcătoșilor, dădea exact faza în care Ceaușeasca le striga celor care i-au legat după process: “Rușine! Rușine!” Probabil, vor să pregătească terenul pentru actualii conducători care se pregătesc să desăvârșească puciul împotriva democrației prin băgare Justiției sub preșul parlamentului. 

Cred că nu mai e nici un dubiu pentru nimeni că suntem în plină dictatură!