marți, 13 februarie 2024

Cȋte ceva despre…

Un singur lucru m-a interesat depre exploatarea cu cianuri (cu cianuri avea să fie şi nu altfel) de la Roşia Montana: Ce prevede contractul ȋn cazul ȋn care zidul tăului imens plasat acolo se fisurează şi se produce un dezastru? Răspuns: Nimic, pentru că probabilitatea să se-ntȋmple e foarte mică. (interviu cu reprezentantul Gabriel Resources, la B1 TV)


Despre “Ce ne impun de la U.E.”. Las la o parte că “la U.E.” sunt şi aleşii din Romȃnia.

U.E.: Pȋnă ȋn 2024, statele membre trebuie să pună la dispoziţie un Digital identity wallet cetăţenilor care doresc să aibă unul

Romȃnia: (propagandă sufocantă) Romȃnii sunt obligaţi să aibă portofelul/identitatea digitală pȋnă ȋn 2024

După care te miri ce bine s-au implementat tot felul de aberaţii, şi asta numai din dorinţa cetăţenilor.

Apropo, “Marea Resetare” nu mai e nici un secret şi ȋşi plăteşte deja reclamă la televizor.

Evident, publicul care, după lege, ar trebui informat corect, nu ştie cine plăteşte “ştirea”. Pfui, şi ce de minciuni am auzit doar ȋntr-un calup!


Cȋt priveşte procesul pe care Romȃnia ȋl are cu Pfizer (rareori se precizează că şi alte ţări sunt parte ȋn process), “inepuizabila” soră Jackie susţine că ministrul sănătăţii, prin refuzul de a plăti jumătate de milliard pe “vaccinurile” ineficiente şi deloc sigure, face să scadă şi mai mult rata de vaccinare ȋn ţara noastră.

Pe ideea că nu trebuie să sufli o vorbuliţă ȋmpotriva Pfizer, pen’că te-aude omul simplu şi nu să mai vaccinează nici cu schema clasică.

Ȋnţeleg că 40% din morţii de covid din Romȃnia erau vaccinaţi.