joi, 10 martie 2022

Poliomielită, benzină și cordon sanitar

Atîtea războaie de sticlă și-atîtea cocarde! Îndrăgostiții de război și de algoritmi cu filtru…  https://freefrompress.blogspot.com/2022/03/incitare-la.html#more


Guvernanților, cum va arăta țara noastră în 2024?

Să vedem dacă “Țin cu rușii!”. Dacă demonstrează că americanii și-au adus contribuția la un alt Wuhan, în Ucraina, atunci țin cu rușii.

Deocamdată, în timpul vieții noastre, pace și liniște nu va mai fi, așa că, să revenim în prezentul mai apropiat decît sfîrșitul războiului, care-i departe!

Pentru că, blitzcrieg-ul scumpirilor, manevrat meseriaș de speculanții care ne conduc, a ieșit la fix, mai bine decît “operațiunea specială” a lui Putin!

Să vedem totuși partea plină a paharului: simțiți cum ne-am întărit pe flancul estic?!

Ȋntr-un timp mai scurt decît o mahmureală post-covid, s-a scumpit de cîteva ori prețul la utilități, a “explodat” prețul benzinei și urmează prețul alimentelor de bază dar… simțiți cum ne-am întărit pe flancul estic?!  

Ce idee originală, nu-i așa, din care atîta am fumat pînă ne-am plictisit? Creezi haos, pentru ca mai apoi să ai ce controla! Creezi panică, trimițind zvonuri că prețul benzinei se va dubla, după care intervii salvator și proptești majorarea la 50%. Adică, au fost zeci de mii de victime colaterale în pandemie, dar… și cîte milioane am salvat!

Cu ocazia asta, oprești și dezbaterile despre proiectul de lege care instituie starea de criză - care ne va transforma, cel puțin, într-un stat militarizat – după ce tortura și crimele din starea de urgență-alertă și cumpărăturile la supra-preț din acea perioadă au fost îngropate de toată presa.

Însă, spre deosebire de toată lumea, aseară am întrevăzut speranța!

Mie, imaginile cu sacii de plastic, damigenele de vin, sacoșele sau ce mai era acolo, reprezentînd aprovizionarea preventivă, dar iresponsabilă, nu-mi repugnă. Dacă s-ar fi întîmplat în iarnă, pe bancheta din spate a ăluia cu porbagajul plin cu saci de benzină, s-ar fi găsit un porc proaspăt pîrlit!

Probabil vor fi explozii, incendii, accidente, însă Viclenii care ne conduc acum, cu forța, au intrat pe terenul nostru!



Precizare - Poliomielită! Asta s-ar putea găsi, printre multe altele, în unele laboratoare folosite ca arme biologice. După vizita unui anumit personaj, într-o anumită țară, în acea țară a reapărut - după multă vreme, cînd se credea că fusese eradicată - un caz de poliomielită.



Practic, orice “incident” se poate transforma în dictatură militară, inclusiv un protest care jenează “stabilitatea politică”  https://antipresa.blogspot.com/2022/03/tin-cu-rusii-amintiri-din-viitor-2024.html#more



Vladimir Vladimirovici, что ты делаешь?  https://freefrompress.blogspot.com/2022/03/tin-cu-putin-viitor-2024.html#more