joi, 24 septembrie 2020

Motto-ul în Războiul Lașilor: Alege TU să te sacrifici!

Poezie valabilă la orice alegeri - https://antipresa.blogspot.com/2018/09/de-alta-treaba-n-ai.html



Studiu: Futurologii previzionează că, în decada 2020 - 2030, telespectatorii vor deveni pacienți, și vor plăti asigurări de sănătate patronilor media.

Ieri, Președintele Proștilor a ținut o conferință de presă în care s-a ocupat de chestiuni normale, care țin de funcția lui de șef în pustiu, la DSP Cotroceni, de unde numără cocoașe de cămile. Atîta că, nu mai are mult pînă departe, fiindcă, nici nu trece anul și o să începem să le numărăm noi pe cele care i-au scăpat lui.

Înțelegem că a primit și PNL-ul un card cadou, ca să sugă exclusiv la sîn, timp de șase luni, dar… zece ani? Nu se poate, trebuie să mai și dezinfectăm, măcar o dată la patru ani, că ne umplem de alte alea!



Observăm, deci, la acest expert în președinție, Klaus Iohannis, ca și la experții pandemiei (care se mai și scuză că n-ar comunica sufficient de bine), că s-au specializat, cu toții, în pervertit sensul cuvintelor, la nivel de veritabili “supereroi” deghizați în societate civilă.

Astfel, la solicitarea unei jurnaliste de a comenta pe seama faptului că decedații de covid erau plini de infecții cu nosocomiale (acolo unde s-au făcut autopsii), Președintele Proștilor a trimis la prefectură, adică la … celebra Prevenție. Pe modelul, ce te-ntreb și ce-mi răspunzi!

Prevenție, în medicina post-umană, înseamnă ca afaceristul din domeniul medical să aibă și el predictibilitate ca… fabricantul de chiloți, să zicem.

Adică să știe și el ce medicamente și în ce cantitate se vor vinde la anul, ce boli vor fi la modă peste cinci ani ș.a.m.d. Tot preventiv, termenul de “clinic sănătos” va dispărea, fiindcă, așa cum spunea unul din înțelepții pandemiei, chiar lipsa simptomelor este un symptom. (L-am “anticipat” demult pe Mr. Morbos și vaccinul anti-strănut.)

Tot ieri, ca să se ghemuiască un blob inaugural, legat cu panglică, între vasele comunicante, nevasta lui Geoană (trimisul României la ONU, să facă decada) a redeschis sezonul de publicitate mascată la cancerul specific feminin, invocînd tot Prevenția. Prin intermediul imortelelor de la Pro-TV, desigur, dar fără nici un semn care să indice o știre pre-plătită, acel “P”, de la … Plată sau de la ce-l descarcă nervos pe pacientul din fața televizorului. Atunci cînd nu-l determină să se arunce de la etaju’ patru al spitalului.

Cum se fabrică: Virusul FRICA - https://anticancerantiteroare.blogspot.com/p/blog-page_27.html

Bolboroseala de vorbe e aceeași, cu aceeași concluzie: la noi se moare cel mai mult de cancer și nu există decît un motiv invocat: românii nu merg destul de des la medic. De-acum, se va relua serialul (întrerupt de pandemie), sub formă de știri, cît e ziua de lungă, despre cum, în România, sunt cei mai mulți bolnavi, de orice. Și se va diagnostica, în draci, precum de covid!

La fel ca în epidemia de coronavirus nou, nu se va ține cont de felul cum se procedează în restul Europei, pentru că românii sunt murdari, proști, îndărătnici și nu se caută, domnule, la doctor! Există și un avantaj, la îndemînă acum, încarcerarea între granițele țării pe motiv de rată mare de infectare. (Probabil că se va fugi din țară ca pe vremea lui Ceaușescu.)

Se știe că, prevenția pe stil nou, nu este decît o cauză bună intrată pe mîna unor jafuri care o storc de profit, în avans, pînă la epuizare. După care trec la altă cauză bună pe care o devorează ca niște viruși.

În timpul ăsta, PSD-ul stă pe tușă fiindcă și-a epuizat toate viețile pe vremea cînd n-avea altă treabă decît să anunțe suspendarea Președintelui, în fiecare zi, la micul dejun.

Acum, se spune că alegerile sunt degeaba fiindcă, in următorii zece ani, ăștia care-și zic “de dreapta” vor fi la putere. Înțeleg că, însuși Președintele Proștilor a sugerat că mandatele aleșilor sunt prea scurte pentru a realiza lucruri mărețe.

Da, dar, uite ce rapid s-a făcut analfabetizarea! La fel, curățarea românilor de covid! Să nu disperăm, că se poate!

Asta, numai pînă cînd vin știrile peste noi. Ca mîine!

Cine sunt cercetătorii, cine a plătit Studiul? O să spun atunci cînd Consiliul Național al Audiovizualului va obliga televiziunile să facă aceste precizări atunci cînd prezintă astfel de studii.


Foto. Apocalipsa TV. Mostre - https://freefrompress.blogspot.com/p/blog-page_4.html

“În anii ’70, filozoful austriac Ivan Ilich, în celebra carte Nemesis Medicina, acuza corporațiile farmaceutice că, profitând de puterea financiară și de mass-media cumpărată, induc oamenilor un consum exagerat și o dependență de medicamente (pentru a crește profitul), fără să se gândească la patologia produsă de medicament (iatrogenia).”  https://www.activenews.ro/stiri/Pandemia-si-teoriile-conspiratiei-162669


“Mama i-a murit cu corona și cu trei infecții nosocomiale, iar spitalul l-a jefuit și la înmormântare.”  https://www.libertatea.ro/stiri/afacerea-covid-patron-firma-funerara-autopsier-doua-spitale-cluj-3127481

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/p/blog-page_5.html



“Reiterăm dispoziţiile art. 75, alin. 1 din Decizia CNA nr. 220/2011 privind codul de reglementare a conţinutului audiovizual, potrivit cărora : “Relatările despre dezastre sau tragedii colective trebuie să fie realizate cu decenţă şi discernământ, fără a induce panică.””  https://www.cna.ro/Recomandare,6508.html?debut_art_freres_01=20

 “Bărbatul fusese transferat la Spitalul de Neurochirurgie în urmă cu o săptămână, iniţial fiind internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Suferea de diabet şi, de curând, a primit şi rezultatul pozitiv la testul pentru COVID-19.”  https://adevarul.ro/locale/iasi/scene-dramatice-spital-iasi-bolnav-covid-19-s-a-aruncat-etajul-6-murit-loc-1_5f671ce75163ec4271271ccc/index.html

http://antipresa.blogspot.com/2012/05/campania-cancer-de-piele-pentru-toti.html



Mircea Radu, 112 574 lei, Down The Road-Aventura, 8 emisiuni - https://www.click.ro/vedete/romanesti/cutremur-tvr-din-cauza-salariului-lui-mircea-radu-marina-almasan-din-decenta-nu

https://www.cristoiublog.ro/exclusiv-cristoiublog-in-plin-scandal-legat-de-lipsurile-din-scoli-guvernul-da-10-milioane-de-euro-unei-edituri/  “Banii se dau direct, fără apel de proiecte.”