joi, 13 august 2020

Războiul Lașilor. Masca și “Ȋndărătnicii”!



https://antipresa.blogspot.com/2020/08/razboiul-lasilor-niste-lepre.html

De ce poartă Dr. V. Musta masca pe bărbie, de vreme ce poporul, aflat sub dictatura doctorilor pnl-iști, este bătut de jandarmi dacă e prins că nu “poartă masca corect”?


Pentru că, această mască nu oprește virusul, ci oprește “vita” să-și ducă mîna (copita), posibil contaminată, la nas și l-a gură. Ca să nu-și dea cu coada peste ochi, cînd se apără de muște, de-asta trebuie, românii, să poartă mască!
Din același motiv, din care, li se pune cîinilor guler de protecție, ca să nu se scarpine la bubă!

Fiindcă așa se face politică sanitară, în zilele noastre, pe bază de “s-a făcut un studiu” plătit de unii care vor să vîndă măști, medicamente și povești idioate cu salvați și salvatori.    

Pentru că, ăsta-i Viitorul, pe care-l vor vota tîmpiții care se vor duce la alegeri acum, în vremea dictaturii infiltrate  de PNL, sub pretextul pandemiei.

Pe Viitor, în loc de carte, toată lumea va învăța să facă “studii”. După care, fiecare vită furajată cu fantasmagorii despre eroi, își poate îndeplini visul de a fi ce-și dorește: ong-ist, doctor, administrator de bloc…




P.S. – Ieri, L. Orban a făcut apel la “patrioții” din Parlament să convingă “îndărătnicii” care contestă orice, în legătură cu pandemia. Ptiu!... Drace! După vremea lui Ceaușescu n-am mai auzit asemenea obrăznicii!
Însă, nici Orban, nici manechinele înțepenite în jurul lui, nu poartă mască, în spații închise, fiindcă masca e pentru “vite”! Și, ca să șteargă disprețul de pe fața noastră, cît încă îi mai suportăm!

“Așadar, CEDO a fost categorică: obligativitatea purtării măștii de protecție în aer liber încalcă drepturile și libertățile fundamentale ale omului!”

“Este vorba despre prejudicii grave și imediate aduse dreptului la respectarea vieții private și de familie. Drept pentru care, Tribunalul a reținut că orice persoană are dreptul să aleagă cum vrea să se prezinte în spațiul public.”  https://www.national.ro/stiri-externe/cedo-rupe-botnita-autoritatilor-purtatul-mastii-nu-este-obligatoriu-692775.html


“Este posibil ca respirația prin mască să ne ferească de infectarea cu virusul SARS-CoV-2. Este cert, însă, că un asemenea mod de a respira ne slăbește sistemul imunitar și ne expune altor boli.”  https://gandeste.org/analize-si-opinii/democratie-sau-covidocratie-precizari-pentru-cei-care-nu-au-inteles-inca/117185/


E vremea dictaturii medicale, adică medicii trebuie înțeleși și crezuți! Dr. E. Imbri - http://www.corectnews.com/social/ciud-enii-cum-ajuns-un-medic-de-dispensar-s-recomande-dictatura-medical-n-rom-nia